Easter came Early - LookFantastic Beauty Egg

(Inlägget innehåller reklamlänkar & pressutskick)
 
 The Beauty Egg från LookFantastic landade i mitt hem förra veckan och WOW vilka grymma produkter den innehåller. Jag fick en för 2 år sedan också, det inlägget finns → här , och det ungefär lika utseende på boxen nu som då. Det skiljer lite på själva eggen som är i annat material (skitsnygga) och vissa färger på själva boxen. Bild på båda finns  längre ner i inlägget.. 
 
The Beauty Egg finns fortfarande kvar på Lookfantastic´s hemsida och kostar 800:- och den innehåller produkter med ett värde över 3000:- och jag ser nu att om du anger koden "EGG110" så får 2 Beauty Egg Collections för 1364kr. Eller om du vill köpa 1 egg så kan du få 120:-/rabatt om du samtidigt tecknar en prenumeration på(3,6 eller 12 månader) deras Beauty Box, då anger du koden "BEAUTYEGGBB".
 
Boxen innehåller 7 st skitsnygga ägg i metall, så dom här kan du spara om du vill för att förvara saker i eller varför inte borra hål i botten för drängering och plantera blommor i halvorna. Dom som är riktigt spetsiga, alltså ovansidan på ägget kan du stoppa ned lite grann i jorden (om du te.x har en trädgård) som ett "ställ". Bara fantastin sätter dina gränser..
 
7 st (eller faktiskt 8 st produkter men 7 st ägg) wow produkter finns i denna supefina box som jag tycker alla borde spara för att förvara saker i.
 
AromaWorks Absolute Eye Serum - Kraftfulla och skyddande anti-aging egenskaper från arton st. Bio Active-ingredienser och MDI Complex för att reducera mörka ringar och rynkor kring ögonpartiet. Pris 447:-, direktlänk till denna produkt → här.
 
Laura Geller Dewdreamer Illuminating Drops Ballerina* (nyanser kan variera från olika boxar) - Släpp allting! Transformera tråkig, matt hud med Dewdreamer Illuminating Drops i förgylld honung, diamantdamm, opal Crush eller/och Ballerina. Dessa högkoncentrerade och ultrapigmenterade, denna flytande multifunktionsbelysning är allt du behöver för att anpassa din glöd! Illuminerande droppar kan användas för att framhäva den nakna huden, blandas med fuktighetskräm eller grundämne, eller som en fin finish. Den här flytande belysningen skapar en hälsosam, upplyst glöd, som blurar ut ogenomskinligheten belyser perfekt för dem som letar efter en anpassningsbar glöd - från tung dimension till en raffinerad, naturlig utseende. Pris 261:-, direktlänk → här.
 
Det här är en av dom  produkterna som jag har hunnit testa och nog vet ni att jag älskar GLOW och denna är en riktigt godbit, let me tell you girls (and boys). Den ger sånt fint glow i ansiktet, den enda som jag har reagerat på att den tar slut otroligt fort! Man kan blanda den i ansiktskrämen, foundationen eller bara punktbehandla där du vill ha extra glow. Jag har gjort alla varianter och jag föredrar nog att blanda den med någon produkt.
 
bareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer - En rik, silkig makeup-primer som ger omedelbar och långvarig återfuktning med hjälp av hyaluronsyra och glycerin. Den smälter samman med huden och ger en naturlig lyster, samtidigt som ojämnheter, fina linjer och förstorade porer jämnas ut. Primern gör hudytan jämnare och får din makeup att sitta bättre och längre. Dermatologiskt testad. Ej portilltäppande. Pris 310:-, direktlänk → här.
 
Jag är inte ett fan av bareminerals, sorry men har inte riktigt fått kläm på deras produkter och har ofta fått finnar i ansiktet, den blir någon sorts obalans i min hy men har testat den och tror att jag gillar den. Har bara testat någon enstaka gånger så måste ge den några fler gånger innan jag kan uttala mig.
 
FOREO LUNA PLAY - Även om den är liten till storleken, är LUNA play ansiktsrengöringsborsten en stor innovation. LUNA play skapar hela LUNA upplevelsen i en enhet stor som en macaron, och är en rolig och prisvärd introduktion till de underbara fördelarna inom hudvård som T-Sonic-rengöringen medför.

Varje LUNA play ansiktsborste kan användas i upp till 100 minuter och är inte uppladdningsbar.

Upplev T-Sonic-pulseringar med LUNA play som kanaliseras genom mjuka silikonknoppar och försiktigt tar bort döda hudceller, avlägsnar makeuprester från porerna, samt 99,5% av smuts och fett*. Efter rengöringen känns din hud mjuk och len med vacker lyster.

LUNA plays ansiktsborste med två zoner har tunnare silikonknoppar för att rengöra känslig/normal hud och större områden som kinderna, och tjockare silikonknoppar högst upp för precisionsrengöring och djuprengöring av områden såsom T-zonen.

LUNA play finns i 7 livfulla färger så att du kan välja din favoritnyans och göradin rengöringsrutin mer personlig!

Användning:
  1. Applicera rengöringsprodukt - Applicera din vanliga rengöringsprodukt. Blötlägg LUNA play och aktivera rengöringsläget.
  2. Rengör - Massera skonsamt ansiktet med LUNA play i cirkulära rörelser över ansiktet i 1 minut.
  3. Skölj - Tvätta av och torka ansiktet. Applicera valfri hudvårdsprodukt.
Pris 360:-, direktlänk → här.
 
Jag fick en sån här goding i gult i Lookfantastic´s Adventskalender (← här kan ni läsa mer om det)för nått år sen och jag har den kvar än!! Så den räcker läääänge och jag älskar min, en Foreo borde finnas i varje hushåll den lovar jag er. Hade man haft pengar så hade jag lätt köpt deras UFO.
 
Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar - Gå djupt. Deras ikoniska Laszlo-ursprungliga Cleansing Bar har de unika terapeutiska fördelarna med Döda havsmytan, ett mineralrikt naturens mirakel, för att avlägsna avlägsnande, exfoliera och hydratisera huden. Perfekt för fläckig eller stressade hud, lämnar denna cirkulationshöjande bar huden mjuk, jämn och strålande tack vare:

Döda havet leran har 26 mineraler och dess signatur svarta färg som omvandlas till vitt skum - för att skydda och återställa hudens egna mineralnivåer.
 
Glycerin, en kraftfull fuktmagnet för att attrahera och hålla hydrering för en mer fuktad, glödande hud.

Både palm- och palmkärnoljor hjälper till att reglera hudens eget oljeinnehåll och förstärker dess försvar mot yttre stressorer, eftersom det ramar upp cellomsättningen under ytan.
 
 
Bra att veta:
Deras rengöringsbarer har den högsta koncentrationen av kraftfulla hudvårdsprodukter. Dessutom är vissa av deras barer beroende av avancerad nanokapslingsteknik för att leverera tidsutsläppta sfärer som kan tränga in i hudens yta, så att aktiva ingredienser kan arbeta ännu längre än konventionella rengöringsmedel. Plus, i motsats till folkens övertygelse, är rengöringsstängerna naturligt ovänliga miljöer för mikrober som bara växer på matkällor (som din huds sebum olja.)
 
Översättning: Så snart baren berör din hud börjar den bekämpa oljan som bakterierna trivs på.
 
Pris 372:-, direktlänk → här.
 
Den här tvålen har jag hunnit testat många gånger och är en ny favorit. Den glider så sjukt skönt över ansiktet (som sammet) och jag brukar använda den när jag duschar och då drar jag den i ansiktet så den verkligen kommer överallt sen kör jag med Foreo´s Luna Play över det så det verkligen kommer ner i huden. Är så jäkla tight i ansiktet efteråt och slät så det är helt sjukt, och vilken glow sen då! DING DING DING!
 
Color WOW Color Security Shampoo - Schampot innehåller – INGA SILIKONER – INGA SULFATER – INGA PARABENER – innehåller INGA ingredienser som finns i typiska schampon som kan missfärga, tynga ner håret eller hindra hårväxt.

Avancerad sulfatfri teknik som löddrar rikligt utan att lämna restprodukter i håret. Håret blir rent och din färg får en WOW-effekt!

FÄRGBESATT? Ditt färgbehandlade hår kommer aldrig nå sin fulla potential om ditt schampo innehåller:

Sulfater – varför, för att de sliter på håret, kommer att öppna hårstrået och färgen kommer att släppa.

Silikoner – varför, för att de skapar en hinna på håret som inte går att skölja ur.

Förtjockande Ingredienser – Samma sak, skapar en hinna som mattar av och väger ner håret.

Konditioneringsmedel – Dessa väger inte bara ner håret utan kan oxidera och orsaka mässingsnyanser i håret.

Pärlgivande ingredienser – gör att schampot i sig ser bra ut men lämnar tyvärr håret med en tråkig färgton.

Användning: Applicera i blött hår och massera varsamt tills det löddrar och skölj ur. 
 
Pris 112:-, direktlänk → här.
 
 
Color WOM Dream Coat Supernatural Spray - Dream Coat Supernatural Spray är en prisbelönad fuktförseglingspray som stoppar håret från att bli en frissigt vid blött och fuktigt väder. Den värmeaktiverade hårsprayen och håller upp till 3 tvättar. Sprayen täcker varje hårstrå med en osynlig slöja som håller vatten och fukt ute. Värmeaktiverade polymer arbetar för att komprimera, dra åt och täta alla hårstrån. Håret blir mjukt och silkeslent.
 
Applicera i nytvättat och handdukstorkat hår, fördela in håret i sektioner. Spraya varje sektion rikligt och kamma igenom. Föna varje sektion, använd en borste för att hålla håret spänt.
 
Pris 633:- för 500 ml (i boxen är det 50ml), direktlänk → här
 
Den här sprayen är verkligen WOW, jag var så sjukt imponeradd av den efter jag testade den första gången. Mitt hår kändes som nytt på nått vis, asså grym produkt! mitt hår är så typiskt tunt och flygigt men den försvann helt.
 
Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix Marine Cream
Pro-Collagen Overnight Matrix är en uppstramande och utjämnande nattbehandling med smart 'drönarteknologi', som riktar in sig på de områden i ansiktet där stressen gör sig mest synlig. Kliniskt testad för att ge en lugnare, jämnare hudton och en mjukare hud med synlig spänst. Stress, sömnbrist och föroreningar kan påverka hudens hälsa och försämra hudens barriärfunktion, vilket minskar den naturliga produktionen av hyaluronsyra och bidrar till nedbrytning av kollagen och cellulärt åldrande. Med en kraftfull blandning av padina pavonica, 'Drone Peptide Technology', mikroalger och wild indigo oligosackarider, jobbar denna revolutionerande formula hela natten för att återställa den naturliga balansen i huden och bevara fukten med en ungdomligare, fastare och slätare hud som resultat.

  • Uppstramande och utjämnande nattbehandling.
  • Smart 'drönarteknologi' arbetar målinriktat.
  • Innehåller padina pavonica, mikroalger och oligosackarider.
Pris 1051 kr /30ml.
 
Har endast hunnit testa cirka 2 gånger så kan inte uttala mig om den än förutom att jag gillar konsistensen.
 
Här är mina 2 boxar som jag använder till förvaring.
 
Visst var det mycket fina produkter i egget?? Är du sugen på någon? Om det är så att du kanske bara vill köpa 1 eller 2 produkter från LookFantastics hemsida så kan du använda min kod "Linda20" så får du 20% på hela ditt köp. Det gäller nästan alla produkter på deras hemsida, Foreo vet jag att koden inte gäller på. Vill du se hela listan på alla märken som min kod gäller för så har du den → här.
 
Nu blir det att göra ren ansiktet och smörja in mig (glöm inte solskyddet) och gå ut i friska luften och solen en stund.
Foreo - LFBEAUTYEGG - The Beauty Egg - beautyblogger - lookfantastic - skönhetsblogg