Right beside my bed

Back to bed time
 
Söta skor eller hur? Gillar att dom är i guld och lite bling, kommer nog vara toksnyggt till ett par svarta jeans. God natt.
Spara
guldklackar - outfit - skor

Get to know me | Lär känna mig

 
Hej på er! Jag har äntligen startat igång min Youtube-kanal igen och denna gång tillsammans med denna sida, Sweetkay. Innan hade jag bara använt min Youtube-kanal till matbloggen Yummifood men jag har nu bestämt mig för att blanda saker från båda mina sidor så därför började jag med en "Get to know me" video idag och nu i efterhand så känns det som att jag glömde prata om massa saker som min familj och vart jag kommer ifrån ha ha. Jag var så himla vimsig så det var inte klokt och halvt osminkad också men det gör väl inget :). Hur som helst, det ska bestämmas ett nytt namn till kanalen och vi får se om jag laddar upp 1 gång i veckan eller 1 gång varannan vecka så här nu i början. Glöm för sjutton inte att prenumerera ;). Kram.
attbjudapåsigsjälv - gettoknowme - gettoknowmetag - youtube

Hello! It´s me...

Hej! Var ju upp till Rättvik igår och fixade bankgiro till mitt företag sen så passade jag på att träffa pappa över en lunch och sen var jag förbi hemma hos Emilie som är min brors tjej och deras lilla son Liam, där skulle jag kunnat vara kvar mycket längre än vad jag var för vi hade då så mycket att babbla om men jag hade tider att passa i Falun igen så jag var bara där någon timme. Men vi ses snart igen ♥. Passade på att fota lite random pics under dagen som ni ser nedan. BTW, imorgon tänkte jag filma något för yputube men har inte riktigt bestömt mig för vad än! har ni några önskemål? Tänkte kanske en presentation ? Eller är det tråkigt? Jag tar emot alla tips och önskemål som helst så bomba på med nu ska jag vara trevlig mot Björn som nyss kom innanför dörren. Stor kram till er och ha en fin kväll. KRAM!
 
Pappa och jag käkade lunch på kina, det var sådär enligt mig.

Sen åkte vi runt i hans skruttbil en stund.
 
Lilla söta Liam ♥
 
familj - interior - kärlek - snaps
1