Catching the Sun and my Hearts

I Lördags så hade Kevin innebandycup i Mockfjärd så vi var dit över dagen för att hejja på honom och jag var även barnvakt åt min systerdotter My över helgen så jag kan lova att det var full rulle hela helgen. Jag passade på att ta några snabba kort över dagen så jag bjuder på några random pics nedan... Eller några kanske var att ljuga... jag vet inte vad några är. Jag menar ett helt gäng med bilder ;).
 

Min sexbomb ;)
 
Otroligt vacker dag
 
innebandy - kärlek - livet - naturen

Too Faced - The Chocolate Shop (is open)

Förra veckan så fick jag så sjukt fint pressutskick så jag blev helt till mig i trasorna när jag öppnade paketet, dock har väl postnord lyckats misshandla även detta paket. Sen Postnord har tagit över potshanteringen så har 9 av 10 paket varit krossade på något sätt när jag fått det och det är dom sista 1-2 månaderna bara. Det är verkligen under all kritik vad värdelös posthanteringen har blivit. Hur kul är det att gång på gång få ett paket där det sitter en lapp på: Detta paket har blivit förstörd i posthanteringen eller vad sjutton det står och att man kan göra en reklamation på deras hemsida. Just nu väntar jag på en glöggleverans och jag är livrädd hur det kommer att se ut i det paketet. Hur som helst, tillbaka till detta pressutskick som jag är överlycklig över.
 
När jag öppnade denna söta förpackning så skrek jag rakt ut och när jag väl fattade att det även låg en palett med 21 ögonskuggor, highlighter, bronzer och rouge i boxen så skrek jag ännu mer och hoppade runt av lycka i köket. Jag menar WOW vilken jökla grym box och det bästa av allt är att den doftar CHOKLAD!!!
 
Ögonskuggsprimer Shadow Insurande Eye Primer | Mini mascara Better Than Sex | Melted Chocolate Lipstick
 
Sååå sjukt fina färger
 
Har använt den här färgen på läpparna som sjutton sen jag fick den, en ny favorit med andra ord och den är så len på läpparna när man har på den. Sen blir den matt och "torkar". Har testat att äta när jag hade den på och jag hade lika mycket färg kvar efter som före.. Det enda som blir ett litet minus är att när det gått några (3-4) timmar så känner jag mig uttorkad på läpparna. Tyvärr har jag inte någon bild just nu hur den ser ut på men det kommer nog snart ska ni se ,).
 
Visst är boxen fin? Den finns hos Sephora för 550:-.
 
pressutskick - sephora - skönhetsblogg - sminkblogg - vasspr

#lookfantastic Adventskalender

Jag brukar aldrig köpa mig en adventskalender utan det brukar alltid vara Kevin som får en men i år har jag slagit till och unnat mig en... Och en fet sådan! Kände att jag var verkligen var värd en och jag googlade runt för att kolla utbudet för någon månad sedan och kom över den här från lookfantastic. Kände direkt att DEN DÄR SKA JAG HA!!! Satte upp mig på väntelistan då den inte hade släppts ännu och tur var väl att jag gjorde det för när jag gjorde grundligare undersökning om denna box så kom jag över info om att den bland annat såldes slut på 48 timmar förra året och när jag fick se vad den innehöll förra året så förstår jag varför. Några av förra årets produkter som verkligen jag hoppas ska finnas i årets är produkter från glamglow, REN, Caudalie, Murad och St Tropez.Och mycket riktigt så tog årets kalender slut snabbt som attan. Vill du se vad förra årets kalender innehöll kan du göra det → här.
 
Kalender kostar 999:- om jag inte minns helt fel och innehållet i kalendern är produkter värt runt 3000:-. En sak till som är bra med denna kalender är att den innehåller inte bara 24 luckor utan 25 st så man får även en liten treat på Juldagen. Ni kan ju gissa om jag är pepp för att öppna första luckan!!!
 
Nu har man även chansen att få upp ögonen för nya produkter, längtar som sjutton! Vill ni att jag ska lägga upp vad den innehåller för produkt varje dag? Har du unnat dig någon kalender i år? Eller går du och dreglar efter någon? Jag unnade mig denna för man får mest pengar på Julafton och inte fysiska pakety som jag äslakr att öppna. Det känns mer personligt och rolit att få öppna ett paket än att få ett kuvert i handen. VISST då kan jag köpa mig vad jag vill och det gjorde jag nu... Man kan säga att jag köpte mig denna från pengarna jag kommer få i Julklapp... Om inte den" traditionen" som har varit sen man var liten helt plötsligt skulle ändras då. Hur som helst, God Jul Linda!
 
LFadventcalendar - adventskalender - lookfantastic