ACO lanserar duscholja

- Detta inlägg innehåller pressutskick -
 
Denna månad så lanserar ACO nya Caring Shower Oil som är en mild, dermatologiskt testad duscholja med hudbalanserande pH-nivå 4. Denna duscholja består av få noga utvalda ingredienser som effektivt återfuktar huden upp till 8 timmar efter användning.
 
pH-nivå 4 har visats vara bra för hudbarriärren samt för att minska belastningen på hudens natuliga mikroflora i samband med sköljning och rengöring av huden. ACO Caring Shower Oil innehåller bland annat naturlig mjölksyra som bidrar till att återställa och stödja hudens pH-nivå vilket för den mindre känslig och stärker hudbarriären.
 
ACO:s nya duscholja är även rik på vårdande vegetabiliska oljor, exempelvis sojaolja och solrosolja, och lämnar huden skyddad, lugnad och mjuk. Produktens få ingredienser är noga utvalda för att erbjuda en mild med även effektiv rengöring och återfuktar i upp till 8 timmar. Passar alla hudtyper, även torr och känslig hud. Lämplig för daglig användning.
 
ACO Caring Shower Oil är milt parfymerad, kommer i 400-ml flaska med pump och säljs på Apotek från och med februari 2018 till cirkapris 109:-.
 
Jag har inte hunnit testa denna duscolja själv ännu men det kommer jag göra inom kort.
aco - lansering - pressutskick
1

En slalomåkare i familjen

För cirka 2 veckor sedan så skulle Kevin ha en friluftsdag på skolan som han inte såg fram emot, den handla om att åka slalom eller längdskidor och han var så otroligt negativ inställd till den här dagen i flera veckor innan och jag försökte förklara för honom att han vet inte alls om den kommer bli tråkig eller inte. Det är omöjligt för dig att veta det, försök gå in med en positiv inställning istället.. Nej han skulle inte ens gå till skolan den dagen för det skulle bli sååååååå tråkigt. Just den här dagen så skulle dom till Källviksbacken och alla som inte hade utrustning kunde få låna utrustning då det var gymnasieelever som skulle ta hand om alla barnen. Dagen kom och jag funderade hela dagen hur han hade haft det och gissa om jag blev otroligt överraskad och glad när han och Måns kommer in genom dörren här hemma och Kevin utbrister att det var den roligaste dagen han haft NÅGONSIN! Sen kastade han sig på telefonen och skulle ringa sin pappa för att fråga om dom kunde gå och köpa slalomutrustning till helgen när han skulle dit... Ha ha. Ja du ser Kevin sa jag, man ska inte tro så mycket om olika saker för man kan absolut inte veta hur det kommer att bli. Det är lika med den här flytten, han kan vara lite tvär ibland och det är samma där, man kan inte alls veta hur det kommer blir. Det är nog en läxa för oss alla att sluta gå och oroa oss i onödan, lättare sagt än gjort, jag vet jag är expert på att kunna oroa mig för saker för jag försöker bli bättre på det.
 
Förra veckan så var det friluftsdag igen och det fanns 4 olika aktiviteter att välja mellan och kevin hade redan valt att åka skridskor som han älskar.. Men efter den här dagen med slalom så ville han byta från skridskor til slalom för dom skulle tillbaka till samma backe igen dock fick man inte låna utrustning denna gång så detta var verkligen ett stort problem men han skulle ner till sin pappa och jag visste inte om han skulle komma hem med utrustning eller inte. När jag sen på Fredagen satt i bilen på väg ner till Borlänge med Kevin för att lämna av honom på tågstationen så pratade han som slalom hela tiden sen säger han: - Men alla andra kommer ju tycka att jag dissar dom om jag byter från skridskor till slalom. Hörru du STOPP, sa jag och drog fram armen mot honom att han inte fick säga mer. Sen sa jag åt honom att ingen annan ska bestämma hur DU ska leva ditt liv, du bestämmer helt själv hur du vill leva ditt liv och låt ingen annan säga något annat. Vill du åka skidor så ska du göra det, du säger väl inte åt dina kompisar hur dom ska leva sina liv? Det är ditt liv och du gör precis som du vill... Ja, okej sa han sen kramades vi hej då och jag såg han försvann med tåget, lika jobbigt varje gång.
 
Efter sin helg hos pappa kom han hem utan skidor och jag fick smått panik, tänkte det är bara en vecka kvar och började leta efter begagnade men ändå vill man inte köpa skidor nu för snart är det slut på säsongen och sen ska han ha nya till nästa år.. Så till slut, rättare sagt på Söndagen, dagen innan hans friluftsdag så drog vi iväg och hyrde skidor åt honom i en helt annan kommun. Jag åker bara för att se honom lycklig, så på Måndagen skjutsade jag honom till backen och han hade haft en superfin dag. När vi sen åkte för att lämna tillbaka utrustningen vi hade lånat så sa han att nästa vinter kanske vi kan åka till Sälen hela familjen. Ja jag själv har aldrig hållt på att åka slalom, var nog när man gick i skolan sist men nog ser det härligt ut när man går runt vid större anläggningar och det är små mysiga stugar där man kan värma sig och det ser ju så härligt ut när alla åker... Och vilken glädje det är överallt man tittar. Så vem vet, nästa år kanske vi är en slamomfamilj, bara man har ett öppet sinne och är villig att prova och visst kan jag prova fast jag är livrädd ha ha.. Det är som en helt ny värld öppnas upp och jag är så glad över att Kevin provar sig fram här i livet med olika sporter etc.
 
Älskade unge, som jag älskar att se dig lycklig ♥
 
alpin - falun - friluftsdag - kärlek - slalom

Bloody days

HEJ! Jisses jag har sån sjuk mensvärk så orkar inte med min kropp just nu, jag hade hormonspiral förut och hade inte mens på typ 8 år och sen bytte jag för ett tag sen till kopparspiral ifall jag vart påverkad av hormonerna i spiralen och då fick jag även tillbaka min mens. Visst kroppen borde väl få ha sin naturliga gång men jag blöder som sjutton i 2-4 dagar och sen får jag sån jäkla mensvärk. Sen är jag som en jävla ragata veckan innan mens, blir verkligen hemsk och jag är medveten om det själv men när jag är i det skedet så kan jag inte styra mina tankar eller nått. Var iväg och snackade med mödravårdcentralen för cirka 2 veckor sen och hon sa då att det finns nyare hormonspiralen nu som är mer jämna med fördelningen av hormoner, finns en på 3 år och en på 5 år så det tåls väl att fundera på om det kan vara nått att byta till kanske MEN fy fan vad ont det gjorde när jag bytte från hormonspiral till koppar. Var lika när jag satte in hormonspiral första gången men när jag bytte efter 5 år så kändes det typ inget. Nu är det nästan så man måste ha sig en nubbe innan för att orka stå pall... Vad använder ni för preventivmedel?
hormonspiral - kopparspiral - preventivmedel