Look Fantastic - The Beauty Egg Collection

Förra veckan så trillade det in en sak som kommit på villovägar sen Påsk. Vet inte vart denna underbara box har varit för den skulle ha kommit fram till Påsk MEN huvudsaken är att den kom fram, dock 2 månader senare. Asså jag storknade av totalt verkligen när jag öppnade kartongen och fick se denna fina box, jag menar hallå. Hur jäkla söt kan en box vara??? Jag har sparat själva boxen för jag tycker den är så fin, tänkte spara saker i den så den står i badrummet för tillfället. Detta är ett pressutskick från Look Fantastic och denna box heter The Beauty Egg Collection och fanns alltså runt påsk att bestölla som ett "påskägg". Nu är den tyvärr slutsåld | här | men det hindrar inte mig för att skriva om produkterna som fanns inuti den vackra boxen. Jag har hunnit testa några av produkterna redan så lite recension kan jag ge... Så ska vi öppna den då?
 
En av sakerna jag uppskattar mest av allt i utskick är när det kommer med personliga lappar, för det är verkligen det som gör att det blir personligt och riktat till mig som person.
 
Inuti boxen fanns det 7 st små påskägg, asså WOW! Jag blir som ett litet barn när jag får presenter, står nästan och studsar av lycka ha ha.
 
Vem skulle inte bli lycklig över denna box?
 
Första produkten är Talika Eyebrow Liposourcils Ink. I över 60 år har Talika legat i framkant när det kommer till att främja tillväxt och fyllighet av ögonbrynen. Med Eyebrow Liposourcils Ink har man lyssnat till människors behov och önskemål, och tagit fram en produkt som uppfyller önskan även hos den mest otåliga: en brynbehandling som har en stimulerande verkan på tillväxten av brynen samt en lätt färgad formula.

Eyebrow Liposourcils Ink är en omfattande behandling som kombinerar snabba resultat med djupgående vårdande effekt. På några sekunder får dina bryn en snygg färg och förstärkt form, och efter upp till 4 veckor kan brynen uppfyllas fylligare och vackrare. Eyebrow Liposourcils Ink kommer i en finspetsig lätt vinklad penna som är superlätt att använda. Formula är sudd-säker och sitter hela dagen, även i varmt, fuktigt väder eller under träningspasset.

Användning: Applicera varje morgon, använd filtpennan på helt rena och torra bryn. Återapplicera om det känns nödvändigt, speciellt på områden som är extra glesa. Behandlingen räcker i 1-2 månader och kan göras om i perioder. produkten finns | här | för 265:-. (affilatelänk)

Kommentar: Jag har endast hunnit testa den här pennan 1 gång, i Fredags, och jag ÄLSKAR den! För det första är den så jäkla smidig att måla med tack vare den finspetsiga och vinklade pennan. Resultat blev så sjukt bra. Verkligen tummen upp för denna produkt.

 

Andra produkten är denna Body Wash från Molton Brown. Jag har exakt en likadan som jag fick i Look Fantastics adventskalender. Just denna doft är Pink Pepperpod. Kan väl inte direkt säga att jag har använt den förra flaskan så mycket att den är slut, detta är endast en 100 ml flaska och det är mer än hälften kvar i min andra flaska så det kanske är kommentar nog. Jag säger inte att den är dålig, jag tror bara inte att jag är lika förtjust i doften som andra duschkrämer som pryder badkarskanten så jag väljer inte denna lika ofta.
 
Tredje produkten fick mig att sväva på moln, detta är absolut en av highlighterna (passande ordval va^^) i denna box. Laura Geller´s Baked Gelato Swirl Illuminator i  färgen Guilded Honey. Jag dog direkt jag såg denna, svimma av på studs . Dom flesta inom makeup vet nog exakt vad detta är men för er som inte vet det ska jag berätta. 
 
Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator accentuerar hudens struktur och belyser den naturliga skönheten. Med en krämig, sensuell konsistens appliceras Baked Gelato Swirl Illuminator som ett rent pulver för att ge en långvarig strålande glans. Denna sensationellt felfria highlighter badar ansiktet i en hälsosam glöd som väcker huden. Applicerad på den övergripande färgen, Baked Gelato Swirl Illuminator vackert hantverk en upplyst-från-in-glöd som kommer att lämna alla avundsjuk. Med en unik 3D-design som påminner om den läckra italienska efterrätten, stelnar den här revolutionerande highlighter sig som ett skönhetsbehov. Skapa en silkesliknande effekt för huden med Baked Gelato Swirl Illuminator.

Kommentar: Jag testade även denna i Fredags och jag älskar den, såååååå sjukt fin. Dock skulle jag behöva någon bra highlighterborste att applicera med, någon som har tips på en grym borste? Ja, egentligen skulle jag behöva flera olika nya borstar men en highlighter borste står nog högst upp på listan. Den här highlightern är min nya kärlek.
 
Fin, eller hur?
 
Fjärde produkten är en produkt från Philip Kingsley och detta är en lite annorlunda produkt då det är en inpackning som du använder på blött hår innan schamponering. Jag har nog 3-4 stycken av denna produkt och den har helt ärligt endast stått för det mesta på hyllan och samlat damm. Har inte riktigt fått kläm på produkten mennu när jag löser på om den att den kan antingen anvöndas i ågra minuter innan schamponering eller som en behandling över naten så tror jag att jag ska testa den redan nu till natten.
 
Produkten är Philip Kingsleys bästsäljande produkt och det är den första pre-schampoo produkten som någonsin gjorts och var faktiskt framtagen till Audrey Hepburn.
 
Philip Kingsley Elasticizer är en högkoncentrerad produkt, utformad för att släta ut håret och göra det otroligt slätt och smidigt.  Philip Kingsley Elasticizer har även ett extra solskydd.

Fantastiskt återfuktande och starkt koncentrerad - slätar ut varenda hårslinga tills den är otroligt silkeslen. Den spänstiga effekten förbättrar håret smidighet, töjbarhet, styrka och glans, samtidigt som håret blir mjukare, starkare, vackert hanterbart och glänsande. Elasticizer är veckobehandlingen som håret behöver för att bekämpa torrhet. Finns på 75 ml för 193:- | här | eller 150 ml för 340:- | här |. (affilatelänk)

Produkten kan användas på alla hårtyper men om du har Afro-Caribbean eller kaukasiska hår som har blivit törstigt och poröst på grund av överbehandling så rekommenders deras produkt Philip Kingsley Elasticizer Extreme som är speciellt framtagen för det håret, den finns | här |. (affilatelänk)

 

Femte produkten är en anti-age kräm från Algenist och ska jag vara helt ärlig så hade jag aldrig hört talas om märket innan men desto mer jag läste om den så lockade den mig mer och mer i denna värld.
 
Algenist Genius Ultimate Anti-Aging Cream använder avancerad anti-aging bioteknik för att lämna huden ser synligt yngre ut, med utseendet på fina linjer och djupa rynkor slätas bort. Den banbrytande formeln är den första i sin sort att kombinera Alguronic Acid, en patenterad anti-aging ingrediens, med en ny, hållbart framställd Microalgae Oil, ett patentansökat, växtbaserat kollagen, som arbetar i synergi för att förbättra hudresistens och elasticitet nivåer.

Även den mest ömtåliga huden verkar förstärkt och fylld, med utseendet på fina linjer och rynkor synligt minskat. Ansiktskonturerna är närande och vitaliseras, med din hudfärg kvar, känns tonad, fastare och hårdare. Lämplig för daglig användning, den rika, lyxiga ansiktscremen reverserar effektivt effekten av tid på huden för att ge en åldersfelaktig utstrålning. Lämplig för alla hudtyper. Dermatologiskt testad. Allergivänliga . Icke-komedogent. Fri från parabener, sulfater, ftalater och syntetiska färgämnen. Bifogar även en film nedan ↓
 
 
Jag har läst så mycket positiva recensioner om denna så jag började använda den redan förra veckan. Det mest tydliga som har skett som jag märte redan igår var att min hudton verkar ha blivit jämnare och det gör mig otroligt glad eftersom jag har en tendens att vara röd på kinderna. Den här produkten är ganska saftig i pris, eller det beror på vad man jämnför med så klart. Runt 1000-lappen ligger den här på beroende vart du köper den. Hos Look Fantastic finns den här 964:- | här | . (affilatelänk) Har faktiskt sett priser på den ända upp till 1500:-.
 
I paket nummer 6 så fanns det en ögonkräm av märket Filorga. Detta är ett märke jag kände igen då en av mina systrar har använt detta märke men jag har aldrig provat det själv. Har börjat testa den men är för tidigt att ge en recension.
 
Filorga Optim-Eyes Contour Cream: Tar upp synliga tecken på åldrande med Filorga Optim-Eyes Eye Contour Cream; En trippel action ögonkräm som arbetar för att hantera mörka cirklar, puffiness och rynkor.

Den effektiva formeln uppmuntrar eliminering av pigmenterade rester, vilket i sin tur minskar utseendet på mörka cirklar för att lämna ögonen vaken. Det kan också främja cirkulationen för att synligt minska allt under ögonpuffiness. Med hjälp av en potent blandning av Hyaluronsyra och NCTF (Filorgas exklusiva komplex), rinner den vitaminrika floden synligt för att minska utseendet på rynkor och fina linjer vid ögonkonturen och skapa ett uppdaterat utseende.

Glider enkelt på ögonkonturen, den anti-aging ögonkrämen slår ut tecken på trötthet genom att lämna ögonen ungdomliga och föryngras. Fri från parabener. Lämplig för vegetarianer. Oftalmologiskt testad (dvs testad på människor under översyn av dermatolog (hudläkare) / oftalmolog (ögonläkare) ). 431:- för 15 ml | här | . (affilatelänk)
 
Sista paketet och nummer sju innehöll en primer från Illamasqua. Jag har faktiskt en anna produkt av detta märke inna och det är en ögonskugga som jag tipsade er om i | detta | inlägg. Visst först visste jag inte vad detta var men så klart gör jag alltid research på alt jag skriver om och jöklar vad mina förväntningar höjdes till skyarna angånde denna produkt.
 
Illamasqua Hydra Veil Primer - Uppnå en super jämn, felfri hudfärg med Hydra Veil Primer från Illamasqua. Berikad med mikroalger och vitaminer C och B3, ger den klara gelformeln optimal hydratisering, medan Plant Extracts lugnar och tröstar huden för att få den fräsch, balanserad och hälsosam. Djuruppfyller din hud för att skapa en perfekt bas för sminkapplikation. Det kommer även med en liten sked som man kan skopa upp produken med.  Gjord i Thailand. Vegan vänlig. 386:- för 30 ml | här | . (affilatelänk)
 
Kommentar: När jag provade den första gången fattade jag inte vad den gjorde för bra men sen läste jag på om den och testade den igen, för det första, behöver du så sjukt lite produkt men det känns som du har mängder i ansiktet för den är så återfuktande. Så detta är en produkt som räcker lääänge. Sen känner man sig len och kladdig på samma gång, på ett bra sätt alltså . Då vet man att foundationen kommer klistra fast i ansiktet och wow vad bra denna är. Testade denna för andra gången i Fredags och yes den är bara så himla bra. Sminket satt som berg! 
 
Kan vara så att när jag testade den första gången så använde jag helt enkelt en foundation som inte pssade ihop med primern, kan faktiskt vara så, och i Fredags så hade jag med en test på Lancóme Teint Idole Ulta Wear (03 Beige Diaphane) och den verkade passade sjukt bra ihop med primern, så antar att jag måste köpa in den foundationen?! Så alltså, om du testar en primer och inte gillar den med en sorts foundation, testa den med en annan så kanske dom passar bättre ihop.
 
Ni kan ju gissa om jag är så sjukt nöjd med detta superfina utskick. Jag har redan massor med favoriter, tusen tack till Look Fantastic ♥. Jag hoppas även du har blivit sugen på att testa någon av dessa produkter, vilken i så fall? Eller har du redan provat någon?
 
Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.
IamFantastic - algenist - filorga - illamasqua - laurageller - lookfantastic - moltonbrown - philipkingsley - pressutskick - skönhetsblogg - talika
3
My

Jag såg när du öppnade detta i Instastories(?), såå exalterad jag blev av alla de små olika äggen haha! Som barn på nytt, skulle man kunna kalla det en vuxen verision av kinderägg?😉

Svar: Ha ha JAAAA det är verkligen en vuxen version a kinder ägget :D. Ja men precis, jag öppnade den i min story men då visste jag ju inte så mycket om dom olika produkterna. Ibland så funderar man ju vad det är man får he he... Därför är det även kul att kunna göra research på dom och kunna säga lite mer om produkterna . Vart du sugen på någon? Eller alla kanske :D:D
SWEETKAY

My

Recensionerna är guld!
Ja alltså highlightern är ju bara hur magisk som helst!!😍

Svar: Ååh vad bra, tack! Det gör mig glad att göra för då vet jag att nån är intresserad av dom iaf ha ha. Ja den är så sjukt fin så jag storknar :P
SWEETKAY

Jessica

Vilket härligt ägg! Kram!

Svar: Tusen tack Jessica <3 kram
SWEETKAY