A boy with confidence

Kan man vara annat än stolt när man ser den här killen på foto? He was born with confidence ♥.
barn - canon70d - foto

Sponsrad video: Telia

 

Internet länkar samman människor och är en plats där alla kan göra sin röst hörd. Det är fantastiskt. Men tyvärr förekommer också hat, hot och kränkningar. Det är något som Telia, som Sveriges största operatör vill ta ansvar för att motverka. Den 18/4 släpper dom surfen fri på sociala medier. Då kommer alla deras nya och befintliga kunder kunna surfa fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter & Kik - hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas. I samband med det lanserar dom en kampanj mot näthat med musik av Magnus Carlson och Molly Sandén. Dom har spelat in en låt som heter ”Jag hatar hat” och den är navet i kampanjen. Telia älskar sociala medier men hatar hat. Tillsammans kan vi göra internet till en schysstare plats!
 
Jag tycker att det är ett riktigt bra initiativ av Telia att starta denna kampanj och jag vill verkligen vara en del av den. Jag tycker det är ofta man ser elaka kommentarer på antingen instagram eller Facebook. Oftast scrollar jag bara förbi och sen sitter jag & är irriterad över hur folk kan vara så elaka men ibland så säger jag faktiskt ifrån och det är något jag borde göra oftare. Hur agerar du? Scrollar du också bara förbi eller säger du ifrån? 
 
Vi måste bli bättre av att ställa upp för människor som blir kränkta eller sårade på något vis. Kan berätta om en händelse som ägde rum för några veckor sedan och som gjorde mig så starkt berörd inne på Willys. Jag stod i kön och det var inte så värst lång kö och framför mig stod en man runt 50 år som började gapa åt kassörskan om dom kunde öppna fler kassor. Mannen hade endast 2 personer framför sig i kön och dom hade inte speciellt mycket i sina korgar, själv så tyckte jag inte att det behövde öppnas någon ny kassa men tydligen var mannen så fruktansvärt stressad så han inte kunde vänta i några minuter utan fick lov att göra den stackars kvinnan bakom disken så otroligt ledsen att hon till slut började gråta när det var min tur. Jag var irriterad och förbannad på mannen som hade dragit iväg, hur i helskotta kan man bete sig på detta sätt. Det är väl knappast hennes fel om det är lång kö i kassan MEN det är hon som får ta smällen, hon bad mannen om ursäkt flera gånger för att HON inte var snabb nog!?!?!? Det är han som borde  be om ursäkt för att han har kränkt en annan människa.
 
Jag blev så ledsen över denna händelse så jag gick in bakom kassan till henne och försökte trösta henne genom att klappa henne på ryggen och sa att det är inte ditt fel.... Kvinnan ( i 50-års åldern) grät lite hysteriskt och stressat, pratar om hur dom bara gör fel hur dom än beter sig på jobbet samt så fortsätter hon med nästa kund!! Sen kom det massor med annan personal som tröstade henne och när jag gick därifrån så var jag så ledsen så jag började nästan gråta över händelsen för jag vet exakt hur det känns att vara så fruktansvärt stressad på ett arbete och det sista man behöver är att en kund står och gapar i kassan så alla hör "Att det alltid är sån kö på Willys", " Så här är det inte på andra affärer" och bla bla bla bla... MEN ta det med chefen då? Och varför går du inte på en annan affär och handlar om det är sådant problem? Jag ville bara köpa en stor blombukett till denna kvinna och ge henne efter händelsen för att förstå att det är verkligne inte hennes fel och att man behöver uppskattning & uppmuntran i det man gör, DOCK gjorde jag aldrig detta.. Jag lät vardagen gå förbi, dag efter dag.
 
Jag tycker själv att det ofta är långa köer på Willys MEN jag har då tankevärksamhet nog att förstå att det knappast personalen bakom kassan som står bakom det problemet och jag skulle då aldrig stå och skrika i en kö om det i så fall.  S K Ä M S  P Å  D I G, som betedde dig på detta sätt!
 
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Telia.
Mollysanden - jaghatarhat - magnuscarlson - sponsratinlägg - spridmerkärlek - telia

Ocean view


Hej, försökte blogga igår men det gick inte som vanligt så slänger upp ett litet inlägg från mobilen nu. Idag åker vi hem, ska bli skönt faktiskt. Borta bra men hemma bäst tycker jag...

Bussen hämtar oss redan vid halv tio och är vi nog hemma i Falun igen vid 20-21 ikväll, blir en lång dag. Tur man kommer hem till en nybäddad säng, det är väl det bästa som finns? Det får bli bums i säng direkt för Kevin eftersom han ska till skolan imorgon, själv får jag nog tillbringa morgondagen med att tvätta :). Jaha, undra om jag ska ta och studsa in i duschen innan frukost då!? Alla andra sover, så är det varje morgon. Jag är uppe med tuppen och resten sover några timmar till.. Ha det fint så höres vi imorgon, kram på er!
bloggse - foto - grekland - kreta - semester - ving
2