Väck med förkylningsblåsor på 1 dygn

Nu ska jag ge er ett grymt tips mot förkylningsblåsor PÅ läppen inte på insidan av läppen eller blåsor inne i munnen för det har jag inte testat. Dock kan det nog funka ändå...
 
Igår morse när jag vaknade hade jag en hel jäkla åker odling med förkylningsblåsor på min underläpp och jag började kleta in läppen med vectavir direkt men kände att det här kommer aldrig hjälpa. Ju längre in på dagen/kvällen gick desto fetare blev min läpp och det såg ut som jag gjort en väldigt stor läppförstoring. Började googla som en dåre om jag kunde hitta på någon häxkur och jag hittade många men det som fångade mitt intresse var med väteperoxid 3% eftersom jag hade det hemma i kylen.
 
Jag tvättade rent runt mina sår och sen hade jag väteperoxid på en bomullspad som jag la på mina sår någon minut, sen smetade jag in läppen i vectavir. Tror jag gjorde det två gånger under hela kvällen igår och imorse när jag vaknade var det inte borta men såg lite bättre ut. Tog mig en dusch, tvättade min läpp igen, på med väteperoxid sen smetade jag in med vectavir.
 
Så kom Madde på besök och vi babblade, jag gjorde lunch {finns inlägg & recept på den här} sen kom vi in på min läpp och jag märkte att vad sjutton, all svullad hade nästan gått ner och inga sår alls hade jag kvar! Seriöst, detta är magiskt!!!! På 1 dygn har jag nästan lyckats få bort en arme med förkylningsblåsor, jag är imponerad. Kommer köra samma rengöringsrutin ikväll så imorgon kanske allt är puts väck:). Tänk på att vara noga med din hygien också så du inte kletar runt bakterierna i ansiktet utan tvättar händerna både före du ska börja din "rengöring" av läppen och efteråt. Kör med handsprit också för att vara säker, jag duttar på vectavir med en tops och jag tar absolut inte samma sida av topsen jag redan använt tillbaka till tuben om jag ska ha mer på läppen utan byter till den rena sidan av topsen annars kommer bakterierna ned i tuben istället. Kanske inte det bästa..
 
Väteperoxid 3 % finns att köpa på apoteket och har för mig att det kostar runt 30:-, jag vet att det är billigt iaf men törs inte säga pris exakt.
 
herpes - munsår - tips - väteperoxid

Däckad

Idag vaknade jag 10:30, fattar ni 10:30!!!!! Vad hände? Kunde knappt fatta det själv när jag tittade på klockan men kroppen behövde tydligen det, vet att jag var upp någon gång inatt eller imorse på toa och mina sängkläder var dyblöta av svett så jag fick lov att fixa men sen somnade jag om lika fort igen. Jag gick iofs inte och la mig förräns vid 01-02 inatt men iaf, har svårt att lägga mig på kvällen, är inge trött alls men sen sov jag även mellan 14-16 på soffan igår. Jag som aldrig sover annars typ.. Jag har då inte haft feber sen igår morse men är otroligt snorig istället, har typ tappat smaken helt och jag hostar fortfarande. Har även så klart fått förkylningsblåsor på min underläpp idag så det ser ut som jag gjort en läppförstoring. Hittade dock på Vectavir hemma så nu är det lager med sånt på läppen. Sen massa läppsyl, är sjukt torr om läpparna, dock är mitt favorit läppsyl ifrån Elizabeth Arden supermega slut! Lätt det bästa läppsmörjet jag någonsin haft, måste inhandlas!
 
Hade iaf turen att hitta på en påse med Läkerol halstabletter som jag faktsikt känner lite av smaken ifrån. Jag fick ett pressutskick ifrån Cloetta i höstas och som tur var så hade vi inte ätit upp dom, det är någon mening med allt :).
 
Enda jag lever på nu är typ egengjorda juice och soppar, finns massa recept på det i min matblogg yummifood. Idag när jag var in på Willys och handla så slog jag till med att köpa hem massa gott till kvällen, inte för jag känner så mycket men jag får väl fantisera då ha ha! Men är bara massa frukt och bär, måste vitamin boosta mig totalt. Kan lova att det var ansträngande att vara där inne och handla, var supersvettig innan jag kom hem. Soffan får stå ut med mig ett par dagar till, sälen kanske väntar till helgen så jag måste bli frisk nu! Skickar ingen kram idag, vill inte smitta ned er så det får räcka med * vinke vink*.
förkylning - sjuk

The interview

Jag såg på filmen "The Interview" igår och shit vilken sjuk film ha ha. Jag skrattade och höll för ögonen ibland. Det har tydligen blivit världens grej av den här filmen pga av att det är en komedi som handlar om mordet på Nordkoreas ledare Kim Jong-un. Hackergruppen Guardians of peace {Nordkorea }har tydligen läckt massa information ifrån Sony och hotade med att läcka mer känslig information om dom inte drog tillbaka filmen. Vill ni läsa mer om det kan ni göra det på aftonbladet.se. Jag tyckte filmen lätt var sevärd!
film - theinterview