Mumskväll

Emilia & Maria har varit här ikväll för en mys & filmkväll. Tyvärr så låg jag mer i sovrummet och försökte lägga Kevin än umgicks med dom=/. Sen fick jag sprängande huvudvärk på eftermiddagen som vägrade ge med sig så jag kände mig inte speciellt social. Vi åt och drack gott tillsammans i alla fall. Emilia gjorde en smarrig smoothie och jag gjorde lite olika quesadillas, väldigt gott.

Nu måste jag sova innan hjärnan sprängs, ska jobba imorgon så hoppas på att jag är bättre tills dess.

God natt hjärtat ♥

(klickbara bilder)

Psst
Ni kanske ser att jag fått upp julgardinerna i köket=)
2

Min julklapp

Någonting som jag har varit i otroligt stort behov av är en almanacka. Jag har haft allting i huvudet och nästan bara väntat på att jag ska glömma av något. Förra vecka så beställde jag äntligen en ifrån tryckdig.se och jag gjorde den lite personlig med bilder (text) som jag blir glad av. La även in två olika kolumer för veckans träning (tid &plats) och veckans dagis (lämna & hämta) som man lätt kan fylla i. Idag kom den med posten och den var vrålsnygg. Sorry för dålig bildkvalité men har världens sämsta kamera. Min kostade runt 260:-.

(klickbara bilder)
7

Nu är...

3e3e5bab58ce1f5c1239feb804ba776a.png

Kolla varifrån!

Nu är han hemma igen och han klöste sönder halva halsen när han kom hem. Han ville inte att hans pappa skulle åka så han gick loss på mig. Nu ligger jag här och gråter av smärta och blodet forsar ner för halsen. Nej kanske inte är helt sant men har en rivsår som svider på bra.