Shopping


Detta shoppade jag idag, hitta inga kläder men vart en väska ifrån Vero Moda 199:-, ögonskugga ifrån Make up store 135:-, diadem, ögonskugga och bomullspad ifrån H&M, body lotion @ body store, hårserum 75:- ifrån kicks och lite brämhults juice/smoothie ifrån jobbet.En kompis var till Tyskland härom dagen så jag beställde lite alkohol med henne som jag var förbi och hämta, hoppas den här cidern är god.


Sen har jag glömt att visa min nya hårspray och mousse ifrån Tresemmé som jag köpte ifrån jobbet härom dagen för 89:-/st.
3

Hej underbara lördag


Dags för mig att ta en tripp ner till stan för att möta upp Emilia & Jenny för en shoppingrunda=).
Hoppas ni får en kanondag trots risigt väder.

Kärlek till er ♥
3

Satan i gatan...


..vad trött jag är.

Har jobbat  08:00 - 18:00 idag och sen kom pappa hit för att hämta Kevin då han ska sova hos honom i helgen. Vi drog ner på stan där vi mötte upp Jerka och sedan vart det svullandes av pizza.

Pappa och Kevin åkte hem efter det och jag & Jenny drog hem till mig där vi satt mest och ugglade runt på internet och kollade på kristallen eller vad det heter.

Nu ligger jag i soffan som en läma och kom precis på att jag har ju för fan 2 st trisslotter i min plånbok som jag måste skrapa genast.