Farväl 2018

Ville bara passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År nu innan jag ska dra iväg till jobbet. Har ni några löften inför 2019? Jag brukar inte lova mig själv någonting men nu har jag några i mina tankar som jag tror vet är bra för mig... Hoppas ni får ett riktigt fint nyårsfirande med nära och kära.
 
nyårsafton
1

Liten blir stor

Passade på att ta en bild på Kevin innan jag lämnade av honom på tåget igår. Det har inte blivit att fånga honom så mycket på bild sista tiden, jag har knappt rört kameran heller och han växer så snabbt så det var verkligen dags för ett foto. Och tänk att min lilla prins har blivit så noga med vad han ska ha för kläder då. Tidigare i höst så fick han en GANT t-shirt av mig och sen önskade han sig en likadan fast som huvtröja nu när han fyllde 11 år i November. Jag passade på att uppfylla hans önskan under Black Friday.. Det är väl roligare att ge något det dom vill ha (beroende på pris) än nått kraffs som bara blir liggandes.
 
Sen fick han ett par superfina jeans av moster Malin när han fyllde år, han gillar lite mer stretch jeans och sen fick han även en jättefin Ralph Lauren skjorta i Julklapp av henne. Ska jag bara helt ärlig så trodde jag inte att han skulle vilja ha den för han använder aldrig skjorta fast han haft det, men skjortan var på hela Julafton och han hade den även på sig när han åkte till Sala igår för då skulle han fira Jul med sin släkt på sin pappas sida. Skjortan var i superskönt material också.. Hur som helst, kul att han börjat intressera sig för kläder men det kan bli väldigt dyrt ha ha. När jag skjutsade honom till tåget så babblade han om att han ville ha ett par yeezys skor, eh okej! Lite svårt att få tag i och lite väl dyra också kan jag tycka, vi är inte direkt miljonärer. Han fick ganska mycket pengar i Julklapp så jag sa att nu sparar dom nu så köper du dig ett par nya skor till våren när det blir bart igen för han vill ha lite sportigare skor.. Tycker det är viktigt att han får lära sig att köpa egna kläder/skor ibland så han vet hur mycket det kostar.
 
Nästa år blir det väl att skaffa ett eget betalkort åt honom, är väl bättre det än att ha kontanter på sig också helst när han åker tåg så mycket som han reser hela tiden. Sen är det smidigt med swish. Hur gör ni med era barn? Har dom eget betalkort och från vilken ålder?
GANT
3

Morgonens utsikt & lite Julsnack

Jäklar vilken utsikt vi bjöds på imorse precis innan jag skulle skjuts Kevin till tåget, så magisk och vackert.
 
Hej, Hoppas allt är bra med er!? Här är det helt okej, ganska trött idag efter att jag suttit och fixat med årsbokslut för mitt företag sen har jag tagit tag i andra saker som även det har med mitt företag att göra. Snart dags att kolla om man hittar en film att kolla på tror jag.. Min lust för bloggning har försvunnit totalt därav tystnaden. Jag måste försöka hitta tillbaka till det roliga som gjorde att jag började blogga från början och som gjorde att jag fortsatte under så många år som jag faktiskt har bloggat, tänk ända sen 2007 och vissa följer mig fortfarande på sociala kanaler. Helt sjukt att ni är kvar ♥.
 
Förresten, hoppas att ni haft en fin Jul? Jag fick många fina klappar bl.a en yoga matta och block av Björn så nu är det bara en bolster och bälte som fattas sen är jag kittad till max för att utföra Yoga här hemma. Skulle även behöve en sportBH fast som går loite längre ned än dom som slutar precis under bysten vid mellangärdet för det kan trycka på så himla hårt där så jag får ont. Så absolut en lite längre som nästan är som en kort topp, såg en förut som jag tyckte var så sjukt fin och den såg sååååååå skön ut i ljusrosa pastell, klart som korvspa att jag inte minns vart jag såg den så nu hittar jag den inte någonstans, sömnlös var den även. Sökandet fortsätter..
 
Jag fick jag även ett litet kamerastativ med rörliga ben från Björn som jag kan sätta fast både kameran och telefonen i, passar mig så perfekt när jag bland annat babblar på instasnap så jag slipper sätta ned telefonen i en oval mugg som är avsedd för tandborstar HA HA. Man tager vad man haver liksom 😅. Vad fick du som du är riktigt nöjd med?
 
Nu är det dags för film här, känner att jag behöver en "vila". Har så sjukt smärta i ena skuldran (vaknade med det imorse) och jag ska jobba imorgon så vila och lite massage från Björn är det jag behöver nu. Stor kram och God Jul på er.
dalarna - julen
2