Sand mellan tårna..

Hej på er från ett soligt & otroligt varmt Alanya. Blir bara en bild i detta inlägg för allt är så segt sen försökte jag redigera bilder nere vid poolen men det gick inte så vidare. Tänkte bara uppdaera er lite om lget iaf. Resan gick bra förutom att våra väskor (+ hur många fler resenärer) tog evigheter att få när vi kom till Antalya så vi kom inte till hotellet förräns vid 03 igå natt, somnade 04 och vaknade upp 08 igen så igår var man bra trött.
 
Jag och Björn var på par hamam igår, så många gånger som jag varit i Turkiet och aldrig gjort ett hamam! Var verkligen på tiden och jisses vad mycket skit man har på kroppen. Nu ska man tydligen få en mycket finare bränna så vi får väl se då. Imorgon ska vi på par massage i 90 min, är lite inviduellt vad som ska göras på oss men det är iaf zonterapi och varma stenar, ska bli riktigt gött. Men nu ska jag gå ned till Björn och poolen igen, är så sjukt varmt & snart är det dags för vattengympa. Får försöka uppdatera mer lite senare. Kram
alanya - hamam - turkiet

Tips Passionfrukt Mojito

Tips på supergod Passionfrukt Mojito i min matblogg → Yummifood.se (direktlänk)
Spara
cocktail - drink - mojito - passionfrukt

SEPHORA PRO Featherweight Powder

Jag har fått hem en borste från Sephora och jag vart skitglad när jag fick hem en sminkborste för jag får nästan aldrig produkter att applicera smink med. Den här borsten blev snabbt min favorit och jag har använt den varje jag sminkat mig sen jag fick den. Läste recensionerna å Sephora´s hemsida (USA) och jag är inte ensam om att älska borsten. Jag väljer att applicera mineralfoundation med den här borsten, kan inte annat än att älska den och den är så sjukt mjuk. Superhärlig att svepa över ansiktet.. Jag hittar inte den på den svenska Sephora´s hemsida (som nu även finns som webbshophär) men på USA´s  och då finns det → här om du vill läsa om den.
 
Dagens tips på en bra borste!
 

Detta är ett pressutskick men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina och går inte att påverkas.

Spara
Spara
pressutskick - sephora - sminkborste