Starta Youtube kanal!?

God Morgon på er, känner mig lite trött idag men måste försöka få upp receptet på sockerkaksbakelse i min matblogg då den var väldigt eftertraktat. Sen på eftermiddagen ska jag köra ner Kevin till Sala så till kvällen blir det nog att krascha rakt ned i soffan eller nått.. Jag har funderat ett tag på att starta youtube kanal och igår fick mina stackars följare på snapchat (@ sweetkay78) vara testpiloter för det då jag körde en "First Impression" på månadens box ifrån Delikatessboxen. Kanske blev lite mycket MEN det är väl bara sluta följa mig om man inte vill se, enklare än så är det inte. Har även sparat ned alla dom klippen så skulle kunna försöka klippa ihop det om någon vill se..
 
Så vad skulle min youtube kanal handla om då, jo massa mat så klart.. Jag har även fått förfrågan av en kock i Stockholm om vi skulle köra ihop men blir lite meckigt med tanke på avståndet mellan oss men vore ju sjukt kul att bjuda in olika profiler, köra first impression på nya produkter, filma från events etc. Vad tror ni?
 
Måste börja med att köpa ett bättre minneskort till kameran samt ljus, kommer köra på softbox. Har ni tips på bra ljusutrustning så tar jag gärna emot det, har kollat på några redan men man kan aldrig få för få tips. Sen skulle jag ju behöva en ny datorn, MAC men det finns då inga pengar till det just nu så tips på ett bra redigeringsprogram vore toppen också.
 
Nej nu lär jag sätta igång med inlägget annars blir jag aldrig klar, ha en fin Fredag. Puss!
blogg - bloggare - dalarna - falun - matkanal - youtube

Vattenflaska från Eva Solo

Har äntligen en ny vattenflaska som går att diska ren riktigt. Jag tycker sånna där vattenflaskor man får på tex gym och sånt blir så äckliga eftersom man inte riktigt kan göra ren själva "korken" man dricker ur, ni vet sånna man kan dra upp för att dricka och dra ner för att stänga hålet.. I denna flaska så är det ett stort hål bara så det känns mycket fräschare + att man kan fylla flaskan med is, bär, lime, citron etc.. Flaskan är även miljövänlig, den är gjord i BPA-fri plast, rostfritt stål, silikon och polyester och är dessutom mycket stryktålig. Denna flaska är av märket Eva Solo och finns hos Kitchentime. Den finns med flera olika färger på bandet.
blogg - blogg falun - bloggse - dalarna - evasolo - kitchentime - vattenflaska

Cravings for spring

Denna färgklick behövs verkligen i mitt liv just nu, känner mig sjukt grå och trist. 
 
Vem mer än jag vill ha våååår!?
bloggse - mitthem - tulpaner
1