#lookfantastic adventskalender lucka nr 12

I dagens lucka var det inte bara en produkt utan 2 st, gissa om att jag blev glatt överraskad och ingen har väl undgått att se dessa ansiktsborstar från FOREO LUNA Play? Idag fick jag äntligen en egen som jag invidge direkt i duschen med den tillhörande clenasern. Gissa om jag kände mig len som en babyrumpa efteråt i ansiktet.
 
Info om ansiktsborsten: Behandla och transformera din hud med FOREO LUNA™ play, en lätthanterlig ansiktsborste som är framtagen till professionell nivå med sin 60 sekunders behandling. Passar alla hudtyper, och tar fram ren hud, frisk hud med ett klarare intryck. Luna Play är en perfekt introduktion till FOREO och är lätt att få plats i weekend-väskan då det är den minsta FOREO-produkten på marknaden (lika stor som en bomullsrondell) och varar 100 användningar (räcker i 1-2 månaden när du använder play 2 ggr om dagen).
 

Genom att kombinera T-Sonic Pulsation Technology från LUNA™ mini 2 med FOREOS välkända silikon-taggar, kan LUNA play effektivt men skonsamt rengöra och skrubba huden. De tjockare taggarna på toppen av play ger en mer intensiv rengöring för att frigöra tilltäppta porer och lyfta död hud, fett och smutspartiklar. De mindre taggarna används på lite känsligare områden och större ytor som kinderna. Play är flexibel och lätt att använda och taggarna lagrar inte bakterier utan håller sig fräsch och hygienisk. genom att använda play varje dag ökar du blodcirkulationen i huden vilket hjälper huden att hålla sig klar, elastisk med ökad lyster. Lätt att använda med 1 inställning och är helt vattentät och säker att använda i duschen. Just den jag fick finns → här för 340:-.

Jag fick även med en cleanser som jag testade, gissa om jag blev förvånad löver hur mycket den skummade. Tyckte jag inte alls tog mycket men det räckte tydligen så den där räcker nog lääänge.
 
Info om cleansern: Upplev en perfekt rengjord hy med FOREO's Day Cleanserer , en rik kräm-till-skum formula som fungerar genom att lyfta bort smuts, makeup och orenheter från huden med ingredienser som till 95% är av naturligt ursprung. Rengöringsmedlet, som formulerats särskilt för att fungera med T-Sonic ™-pulserna från LUNA ™-enheten arbetar tillsammans med vibrationerna för att förbättra prestanda, stimulera aktiva ingredienser och maximera absorptionen för en djupare verkan. Dess blandning av bergamott- och mandarinextrakt (rikt på C-vitamin och viktiga antioxidanter) får huden att kännas fräsch och rengjord, medan dess dos av aprikosolja och pressad probiotika när, återfuktar och skyddar. Porer blir behandlade och en djup penetrerande rengöring uppnås. Huden kommer att kännas ren, skyddad och strålande. Cleansern finns →här för 293:-.
 
 
LFadventcalendar - lookfantastic - skönhetsblogg