Hösten är här!

Jag och Kevin var ut på promenad i förrgår på kvällen så jag passade på att ta med kameran för att fota lite, när jag fick se detta löv på marken så kände jag direkt: Hösten är här! Har du sett några höstlöv ännu?
 
Medans Kevin letar pokémon så letar jag fototillfällen..
 
Han ville att jag skulle testa, dock är jag inte lika road av detta spel som honom men man ställer väl upp och försöker verka intresserad i alla fall;).

Peace to the world
 
Jag finns på instagram ↑
 
Älskade unge
 
Sen drog vi hem, käkade kyckling & kollade på film. En fin kväll i Augusti ♥.
Spara
augusti - foto - höst - höstlöv - livet

Jag & husfruarna

Hej på er fina ni ♥, hoppas det är bra med er? Jag har själv sprängande huvudvärk och ont i axlarna, känner att jag sitter och spänner dom, drar upp dom mot skallen så inte undra på att jag har ont  huvudet. Varit sjukt tung i skallen idag och sen har jag sovit dåligt några nätter nu så det sätter väl sina spår. Tog mig i alla fall iväg på en föeläsning på förmiddagen idag, sen vart det raka vägen hem. Nu blir det att borsta tänderna och krypa ned i sängen. Det regnar ute och jag tycker det är så skönt, känner redan att luften är så mycket svalare än innan regnet kom, står väl inte på förräns snön är här!!!
 
Nej, nu blir det att bänka sig framför mina inspelade program av Real Housewives of Orange County, älskar dom där galna damerna som bjuder på drama hela tiden. Fler än jag som gillar att kolla på dom? Jag måste dock leta på dom 10 första avsnitten från denna säsong för min tivo har varit avstängd under sommaren när vi inte varit hemma därav nada inspelat. Kan väl knappast vara så svårt att hitta. Men nu mina damer och herrar, sov så underbart gott. Dröm sött och vakna pigg som en lärka, ta en extra sträckning i sängen så kroppen vaknar innan ni kliver upp, sen ger ni er själva en riktigt härlig bamsekram. Bra start på en ny dag eller hur? Kram från mig!
 
egenkärlek - egentid

Vinnare av SB12

Hej på er, jag glömde totalt bort igår (sorry ♥ ) att presentera en vinnare i SB12 tävlingen men den kommer nu. Stort Grattis till Annika Nilsson aner*****@hotmail.com med kommentaren "Jag gillar alla skönhetstips och de vackra bilderna till det!". Maila mig dina kontaktuppgifter samt telefonnummer på sweet.kay@hotmail.com så kommer din vinst med posten. Ni som inte vann denna gång, de står nog inte på förräns det kommer en ny tävling. Kram
Spara
SB12 - tävling