Pink lips and bandana

Tooodels ladies and gents! Sitter och stirrar ut genom fönstret som en galning, nästan så man knappt andas för jag tyckte jag såg en snöflinga och hoppades på att himlen skulle ge mig fler och då kan jag äntligen andas igen men det verkar vara hopplöst och jag hinner dö innan det kommer fler. NU HÄNDER DET! Ta mej sjutton, Gud hörde mig!!! Eller det är blandat regn och snöflingor men det slår nog om helt till snö snart, hoppas jag iaf.
 
Om jag sitter och stirrar tillräckligt länge och tänker på sedlar, tror ni att det börjar regna det också då?
blogg - bloggse - dalarna - falun - förstaadvent - smink
1

Kreta, Live Stream, Musik & Bloggare

God morgon, hoppas ni sovit gott? Jag somnade sent och är fortfarande snorig, hostig och det har böjat hugga i svanken så in i bängen. Så igår när jag la mig smorde jag in mig med både aloe vera heat sen låg jag på värmedynan. Kanske är lite bättre idag jämnfört med igår kväll för då kunde jag knappt böja mig ned, är som någon kör in en kniv och vrider om. Så idag är det en riktig segmorgon, ingen långfrukost med andra ord utan några tuttul, kaffe och juice. Jag ska snart krypa ned i sängen igen, behöver det känner jag.
 
Första advent imorgon, jag som trodde det var nästa helg. Känns då verkligen inte som advent, vart sjutton är snön? Just nu är det bara grått och trist utanför fönstret men jag sitter och myser här inne med skön, lugn musik och ljusen tända. Kevin har inte ens ätit frukost än men han vaknade senare än mig, det är serier på barnkanalen som gäller först tydligen. HAn får göra precis som han vill och hanvet vart kylskåpet är när han blir hungrig..
 
Igår så var Rickard & Elin över på kvällen för vi skulle käka tillsammans, slutade med att dom köpte med mat hit ifrån pizzerian för jag orkar då verkligen inte laga mat med tanke hur jag mår och kvällen slutade med att vi bokade en resa till Grekland i April!!!!!! Vad hände där lixom?! Jag har setat och kollat resor ett tag nu för det är bättre priser genom postkodlotteriet fram till 9/12 hos Ving {åker alltid med Ving} och skulle visa Elin bara, ja helt plötsligt så var det bokat. Jag som velat åka tillbaka till Grekland så länge nu och Elin har aldrig varit där. Rickard fattade absolut ingenting och hade inget att säga till om så i slutet av april drar jag, Kevin, Elin & Rickard till Kreta på semester på ett grymt hotell, kommer fota sönder min kamera för utsikten är magisk. Kevin var så glad så han bara studsade runt här igår kväll. Så nu har jag 5 månader på mig att komma i form, blir som en morot och det är så kul att ha något att se fram emot. Visar lite bilder ifrån hotellet i något senare inlägg...
 
Förresten, har ni inget för er idag så tycker jag att ni ska gå in på Youtube, söka på {eller klicka på länken --->} "Twenty One Two" för där kör Rickard och Mikael Live Stream idag för att fira att dom fått 100.000 följare på Youtube!! Dom är alltså ett band här ifrån Falun som gör covers. Jag och Kevin ska lätt kolla, en stund iaf, Rickard berättade igår att den kan pågå hur länge som helst egentligen för dom slutar inte streama förräns frågorna tar slut och sen ska dom även köra lite musik. KUL GREJ! Har för mig att det började 14:00!
 
Och Elin då.. Jo hon satte sig på ett plan till Spanien vid 07:30 imorse för en veckas semester. Inte allla som boker en ny resa för semester dagen innan man ska åka på semester ;). YOLO var det enda hon sa igår kväll, älskart!
blogg falun - bloggare - bloggse - dalarna - grekland - kreta - musik - twentyonetwo - ving - youtube

Diesel på besök

Idag hänger jag med den här grabben ett par timmar och efter han snarkar och sover så gott brevid mig så har jag blivit sjukt trött så jag måste gå och lägga mig på soffan en stund. Man blir som man umgås va...
 
 
dalarna - hund
2