Morgonsnack ang träning


Kevin börjar må bättre så igår tog jag med honom ner på gymmet så jag fick röra lite mig efter att ha varit hemma i flera dagar och klättrat på väggarna. Gav mig på cykeln igen och körde en timme, så sjukt skönt och jag är så jäkla sugen att köra en timme idag också. Svettades som en gris igår, skönt! Jag som varit så anti cykel, trott att det skulle vara sjukt jobbigt men det är snarare en skön känsla. Är så glad att jag utmanade mig själv i helgen och testa något nytt för jag har en ny favorit. Kevin satt snällt brevid på en bänk och spelade på sin telefon. Glad mamma, glad son.. 

Hade mina funderingar om jag skulle köpa på mig några PT timmar igen nere på Må Bättre av en tjej som verkar så härlig och glad. Känns som jag inte kommer någon vart i min träning men nu ska jag nog ge det ett litet försök till efter jag börjat med cykling. Kommer givetvis fortsätta lyfta skrot också. Står jag fortfarande helt still efter detta så får jag nog tänka om där.

Ser fram emot när det börjar bli bart ute för så ska jag äntligen få testa på något annat jag varit sugen på att testa, tennis! Maja ska ta med mig och spela lite och det har jag velat testa sen förra året, kan tänka mig att det är sjukt jobbigt men bra träning för hela kroppen. Pepp på den!

1

Går min egna väg..

Fick bli lite ugnsgratinerad lax med saffran till middag idag. Till det vart det en sallad och smörstekt brysselkål. Såå gott och brysselkål är så underskattat!

Sen fick jag lite trevligt besök på kvällen av mannen som ska fixa iordning mitt badrum. Makeover big time, jag är så spänd av förväntan! Tiden går fort när man planerar och jag fick även lov att dela med mig av lördagens middag. Hur mina tankar och idéer går runt i mitt huvud. Kan inte riktigt förklara men helt plötsligt så bara kommer DET! Och allt faller på plats, jag blir helt till mig och kan knappt sitta still. Skriver och ritar som en dåre för att inte missa några detaljer alls, haha jag låter ju helt sjuk men sån är jag. Har fått höra denna vecka att jag är någons förebild när det gäller uppläggningar på mat, hjälp det är stort! Och det är av en kille.. Det är det som jag vill göra med mina bilder, inspirera! Jag tackar så ödmjukast för den fina komplimangen, det gör mig så gott i hjärtat.

Lördagens middag kommer bli extra ordinärt, ska börja med dom olika komponenterna till desserten redan imorgon. Jag försökte förklara för kvällens gäst att det är så mycket mer än en uppläggning, det ligger en historia bakom den och denna dessert handlar lite om livets gång. Man går hela tiden framåt i livet, man stöter på olika saker men man går alltid framåt. Eftersom jag har lite smått panik över att jag inte har precis det porslinet jag vill ha till desserten så försökte min gäst att ändra  uppläggningen till en rund ring istället för ett rakt sträck. -Men herregud människa du går väll inte runt, runt, runt hela livet heller!?!? Stackarn försökte ju bara hjälpa till ha ha. 

Ja ni kommer att förstå vad jag pratar om sen när ni får se bild på desserten ;).

Men oj vilket långt inlägg detta vart, tiden går som sagt fort när man har roligt. God natt på er mina fina nektariner!

Inte en dag försent

Äntligen ska jag få min makeup hörna!