Färga ögonbryn hemma

( Detta inlägg innehåller reklamlänkar )
Brynfärg HÄR jag använder nr 1 och 3 I Aktiveringskräm HÄR I Borste HÄR (jag använder mjuk men finns öven som hård)
 
Igår på min instasnap (@ sweetkay78 ) så färgade jag mina ögonbryn då det var ett önskemål från mina följare, jag visade även vilka produkter jag använder och hur jag gör för att färga mina. Fick lite förfrågningar vart jag köpt mina produkter så jag lägger in det i detta inlägg. Jag kanske ska spara dom filmerna och lägga upp på tuben? Hur som helst, alla produktet jag använde i storyn finns länkade ovan..
beautyblog - färgahemma - refectocil - skönhetsblogg - tips - ögonbryn

B-day Wish - Louanges Profanes

Parfym HÄR
 
Första gången jag doftade på denna parfym så fick jag den från Sniph  (ni kan läsa mer om sniph och denna parfyme i detta inlägg) och jag var såld direkt. Jag är inte en människa som byter parfymer till höger och vänster hela tiden, har alltid haft svårt för söta parfymer och kört trofast på den hederliga DKNY Be Delicious i åratal och sen helt plötsligt så började jag öppna upp för att prova nya parfymer. Har faktiskt haft mer förkärlig till herrparfymer (och har fortfarande) än damparfymer men jag tror den andra parfymen som införskaffades vad en Chloé Love Story men har ändå inte använt den så mycket. Jag har även en till parfym i superlitet format, Hugo Boss The Scent och den är också en stor favorit som någon gång i livet ska bli en fullstor flaska för den doftar riktigt gott. MEN kära vänner den första på min topplista är den här parfymen från Pierre Guillaume och fick jag bara välja 1 parfym för resten av livet så hade det lätt blivit denna. Den är helt magisk och om jag inte misstar mig så är det en unisex parfym.
 
När min första prov från Sniph tog slut så hade jag sån tur att jag fick en till och jag har varit så sjukt varsam med att använda denna parfym för jag vill aldrig att den ska ta slut. MEN dagen har kommit och ingen är mer ledsen än jag. Och den här parfymen säljs typ bara på en hemsida och det är Pierre Guillaume´s hemsida, parfymen är ganska dyr dock finns det att välja mellan 50 ml eller 100 ml. Dock tjänar man nog på att köpa 100 ml för det skiljer cirka 500:-. SÅÅÅ den här står otroligt högt upp på min önskelista ♥.
 
louangesprofanes - parfym - pierreguillaume - sniph - önskelista

Te med honung och kardemumma

God Morgon! Idag startar jag dagen med te och det brukar jag aldrig göra, inte så ofta i alla fall utan startar jämt med kaffe med kände mig inte så sugen på frukost direkt pga huvudvärk därför "vaknar" jag upp med te och testar en honung som är smaksatt med kardemumma jag skickade efter förut. Älskar kardemumma och brukar ha det i kaffefiltret tillsammans med kaffepulvret när jag brygger kaffe. Mycket gott!
 
Är mycket för chaite, älskar ju kardemumma och kanel så detta te från Friggs är super.
 
Är du te eller kaffemänniska?
 
Te´t är uppdrucket, huvudvärken är dock kvar men magen kurrar av hunger så det är dags att byta ut tekoppen mot kaffekoppen. Ha en fin dag hörrni. Stor kram!
friggs - honung - morgonstund - testund
1