Läxläsning


Svenska läsning på hög nivå innan vi kryper ned i våran nya soffa och kollar på en film sen är det dags för Kevin att krypa till kojs. Jag brukar iofs göra mig klar för kvällen samtidigt och krypa ned i sängen men tv:n får stå på en stund till innan jag ska sova. Dom 2-3 senaste kvällarna har jag faktiskt somnat till framför tv;n, det är inte likt mig men sååå skönt!
 
Btw, nästa inlägg kommer handla om mina besök jag gjort på Rättviks Laser- & Hudvårdsklinik dom senaste veckorna. Mycket intressanta möten måste jag säga men mer om det i nästa inlägg. Kram så länge..

OPI • Malaga Wine

I Lördags var jag ned på stan en sväng och kom över detta underbara & superhöstiga nagellack som har blivit mitt nya favoritlack. Lacket är ifrån OPI och heter "Malaga Wine", tror att numret är NL L87. Jag såg även ett till lack i samma kulör men med lite glitter/shimmer i färgen dock så är OPI ganska dyra på cirka 150:- så jag köpte bara ena och denna vann överlägset då man inte alltid vill ha sina naglar glittriga. Så nästa gång du är på stan, kolla in detta lack. Jag köpte mitt på Kicks..
blogg - bloggare - kicks - nagellack - opi - skönhet

Vad är klockan..

Unnade mig en tidig födelsedagspresent i helgen, har sett denna klocka på bild och har suktat efter den så i helgen slog jag till. Både jag och Kevin älskar denna godbit som kommer ifrån Åhlens och kostar 199:-. Finns i guld och i rose som jag köpt och den drivs med batteri så du kan placera den vart som helst. Den är ganska mörk när den inte är tänd så det är bra om du vill ha den i sovrummet, du trycker på knappen ovanpå klockan så tänds klockan i några sekunder.
 
 
klocka - mitthem - åhlens
2