Allt-i-allo Tjej!

Just nu så blommar en av mina citrusträd som sjutton och den doftar så underbart. Jag älskar när jag ser att det blommar för då vet jag att jag sköter om den på rätt sätt med ömhet & kärlek.
 
Tänk om mitt stora citronträd kunde se lika glad ut som denna, då hade jag varit lite gladare men den ser lite hängig ut. Hoppas på att det vänder, jag ger inte upp hoppet om mina växter. har till och med börja sköta om Björn´s växter hemma som typ var utvisade för alltid MEN jag har lyckats få igång växtligheten där hemma så varje gång jag är där vattnar jag dom sen pratar jag med dom lite. Det verkar funka toppen!
 
Har sått massor med frön hos honom inför sommaren, i år har jag tagit på mig trädgårdsmästar titeln samt lite bonde. Det ska skördas grönsaker, örter och andra härligheter. Gissa om jag längtar efter att gå runt och mysa i den trädgården. Känner mig lite som en allt-i-allo tjej emellanåt, tycker jag kan ganska mycket men jag vill så mycket mer. Jag blir stimulerad av att lära mig saker jag är intresserad av..
 
Odlar du något? Vad i så fall? Är så mycket jag skulle vilja testa... Jag har tagit nåra bilder på olika frön jag har sått där men det kommer i ett annat inlägg. 
 
Fatta att gå ut i trädgården och hämta in grönsaker till middagen som man odlat själv, DET för mig.. är lyx!
 
Men nu lär jag luta omkull mig ett par minuter innan Björn & Julia kommer, jag är så trött så ögonen går i kors. Trevlig Fredag, kram på er!
grönska - odla - sommar - trädgård
4

X - Day

Dagen startade med ett stort jäkla kryss på himlen idag och när jag redigerade den här bilden och satte ihop som så bildade det också ett kryss, vad sjutton betyder det då? Att jag ska köpa mig en trisslott? Att en stor jäkla elefant kommer trilla ned i skallen på mig från himlen? Är detta ett tecken, gaaaaaah jag blir tokig! Ska jag söka till X-factor? Ska jag titta på X-files? En dokumentär av Malcolm X? Eller överanalyserar jag allt bara? Men jag tror på olika tecken och att allt händer av en anledning. Jag kanske ska börja dagen med att fräscha till mig i alla fall. Återkommer så fort jag vet vad detta betyder ;). Tror du på olika tecken?

Dokumentär: The Jaycee Lee Story

 Igår så kollade jag på en dokumentär på Netflix jag måste tipsa er om,  jag älskar dokumentärer och kan faktiskt titta på allt möjligt vad det gäller sånt.Seriöst, jag skulle kunna titta på en dokumentär om en myra ha ha. Jag tycker det är så fascinerande och man lär sig så sjukt mycket, något jag verkar gilla... Hur som helst, dokumentären jag kollade på igår heter "Captive for 18 years: The Jaycee Lee Story" och handlar om Jaycee Lee som vart bortrövad när hon bara var 11 år och var borta i 18 år!! Asså det finns så mycket sjuka människor i denna värld och jag lider så med både Jaycee Lee och hennes närstående. Fy fan vad hemskt att vara bortrövad i 18 år och leva i fångenskap samt föda fram 2 barn med den personen som förde bort henne. Jag rekommenderar er verkligen att kolla på den här dokumentären. Jag ska nog slå på Netflix ikväll igen och se om jag kan komma över någon mer intressant dokumentär. Är det bara jag som är helt fast i dokumentärer eller har jag någon likasinnad här inne?
captivefor18years - dokumentär - jayceeleestory - netflix
2