Glad påsk

HEJ! Ville bara hinna önska er en Glad påsk med bilder på mina påskägg jag gjorde igår, visst är dom fina!? Om du vill veta hur man gör dom kan du läsa om det i min matblogg Yummifood.se. Nu är det dags för mig att göra klart våran påskmiddag, ha en fortsatt fin helg. Kram
 
 
blåaägg - färgaägg - påsk

Bedroom Greens

En av mina nya växter jag köpte häromdagen, dock har jag inte hunnit hitta en kruka till den ännu. Visst är den vacker? Den mindre krukan är ny, älskar den. Coca cola lådan fyndade jag på återvinningsstationen under veckan. Den bara stod där och stirrade på mig, jag kunde inte slita blicken från den så jag var fram till personalen och frågade om jag fick ta den. Gissa om glad jag blev när han sa att jag blundar en stund ;). Tänkte att den passar pefekt att plocka äpplen i till hösten när det är dags att plocka av äppelträden på gården.
interior - mitthem - sovrum - växter

Bathroom selfie - Just because I can

Hej på er, bjuder på en Iphone eller snarare två stycken Iphone bilder idag. Inte så ofta det händer men kanske ska bli bättre på att lägga upp såna bilder och inte bara från systemkameran? Jag var ju över till Falun igår och lämnade nyckeln till lägenheten sen var jag till farmor & farfar för att hälsa på och vart bjuden på nybakat & kaffe. Sen var det då meningen att jag skulle till Rusta för att nyta ut min kolsyra till bubbelmaskinen, tror ni att jag hade komimt ihåg att ta med den? FAN! Den stod ju kvar hemma på bron, sen var då tanken att jag skulle köpa jord på plantagen. Tror ni att jag gjorde det? NEJ! Jag kom hem med 2 st skitdyra krukväxter istället som jag inte ens har krukor till. Åh blir så matt! Ja sen åkte jag och Kevin hem för han skulle prompt hem och spela tv-spel efter skolan. Sen slutade det med att jag och Björn åkte över till Borlänge på eftermiddagen och tanken var att vi skulle handla, skulle börja med att byta kolsyra till bubbelmaskinen, tror du VI kom igår att ta med den? Asså det är ju helt otroligt, först glömmer jag den nu på morgonen och sen glömmer vi den båda 2 på eftermiddagen. Senila klubben. Vi gick mest runt inne på Coop som 2 förvirrade höns och försökte komma åp vad vi skulle handla egentligen. Jisses, det slutade med varma mackor på kvällen och sen gick jag och la mig. Sjukt less på gårdagen MEN något som var positivt var i alla fall att jag kände mig jävligt fräsch ha ha. Hade smort in mig med BUS dagen innan och äntligen plockat upp det mesta av min gaderob så nu kan man ju klä sig som folk igen så jag festade till med en fräsch sminkning.. Tur man kan se något postitivt i all yrhet.
 
Nej nu lär jag äta frukost, är sjukt hungrig. Vaknade redan vid 05:30 (som vanligt) och har bara druckit en kopp te samt smällt i mig ett kokt ägg. Dags att fixa kaffe och lite mer ätbart. Ska visa er dom nya krukväxterna sen, SÅ fina! Men som sagt, måste hitta krukor också. Kanske blir en loppissväng idag;). Kram på er och Glad Påsk.
bathroomselfie - dagensmakeup - skönhetsblogg