Just nu..

Kevin vilar och vad gör jag!? Jo självklart sitter jag vid denna burk och pillar på beställningsdesigner, borde också vila lite MEN är i stort behov av pengarna till semestern så det är bara att pilla vidare.

Jag vet inte om te och jordnötter är den bästa kombinationen men funkar iaf=).
4

Roll Deep feat Jodie Connor


Partydänga sommaren 2010 eller!?

Me like
2

Vegetariskt


Portioner: 4

1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
1 grön paprika
1 msk olja
200 g ostronskivling
6 tomater  (ca 400 g)
1 tsk salt
1 tsk socker
1 krm kajennpeppar
½ tsk spiskummin
½ burk majs (à 340 g)
8 små eller 4 stora tortillabröd
2 dl riven ost
tomater

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel



Gör så här
Skala och finhacka lök och vitlöken. Skölj, kärna ur och finhacka paprikan. Fräs löken och paprikan i oljan i en gryta. Skär svampen i mindre bitar. Låt svampen fräsa med i grytan tills all vätska kokat in. Skålla, skala och tärna tomaterna. Lägg ner dem i grytan. Krydda med salt, socker, cajennpeppar och spiskummin. Låt puttra ca 10 min.

Låt majsen rinna av och blanda ner i tomatröran. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Strö över ost och gratinera i 250ºC, ca 10 min.

Servera med en grönsallat, tärnade tomater och en klick gräddfil.

Gott tillsammans med guacamolen och melonsalsan..
4