Rain & Son

Jag har alltid varit noga med att Kevin har haft paraplyn men till mig själv så har jag inte alls varit lika engagerad. Jag har haft något som jag fått av pappa eller nått sen har det gått sönder och till slut så har det slutat med att jag gått med Kevin´s paraply med typ Marvel figurer på ut till bilen någon gång. Gissa om jag blev glad när jag fick hem dessa snyggingar ifrån Rain & Son!! Nu slipper jag verkligen dra ner skäms kepsen till knäna för nu jag jag stolt spatsera runt på gator & torg.
 
Det bästa av allt är att jag har 2 stycken att välja mellan, om jag antingen behöver ett mindre i te x handväskan så har jag det hopfällbara i orange annars har jag det snygga käpparaplyt i blått som även har ett fodral till paraplyt så man kan hänga det på axeln. Seriöst, känner mig som Robin Hood när jag har använt det och Kevin ville knycka det direkt ha ha.
 
Smidigt va! Snyggt med alla detaljer..
 
Rain & Son är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder exklusiva paraplyer med robust design och glada färger. Det är helt nytt på marknaden och dom säljs på www.rainandson.com/sv samt utvalda återförsäljare som exempelvis NK. Jag hade så svårt att välja färger men fastnade vid orange och den mörkblåa men hade nog lätt kunnat haft ett par färger till. Vad hade du valt för färg?
 
paraply - pressutskick - rainandson

Julpynt + Halloween pumpa

Så igår pysslade jag och Kevin för full på uteplatsen, snacka om att det är skönt att ha det gjort innan snön kommer. Jag måste bara berätta vad Kevin gjorde igår, jag bad honom åka upp på vinden med några saker och samtidigt som han skulle åka ner kunde han kolla om han kunde ta med något ner som tex kasse med vantar, mössor etc. Jag fortsatte fixa på uteplatsen och efter ett tag funderade jag vart han tog vägen för han var borta så länge, jag vart lite orolig så han inte satt fast i hissen eller nått så jag gick in i trappuppgången och började ropa efter honom..
 
Han höll på att böka som sjutton och efter en stund så hörde han mig där nerifrån och då säger han att han skickar ned hissen så kunde jag plocka ur den för han var inte klar. Tänkte vad sjutton, jag bad om några kläder.. Vad har han nu hittat på?
 
Hissen kommer ner och jag vart lite full i skratt, där i hissen som för övrig var typ full så stod det 1 grön Julgran i plast, 1 vit Julgran i plast, 1 liten julgran, skidor, julpynt, kläder, 1 hink med salt, skrididskor etc etc. HA HA!!!! Men herreguuuud unge, det är 2 månader kvar till Jul jag orkar inte se det här ståendes inne i lägenheten så länge. Så jag körde upp vissa saker igen. Igår kväll så fick jag lov att be honom om ursäkt över att jag kanske brusade upp lite när han hade packat hissen full i Julsaker, jag vart extremt stressad. Jag vet att han bara ville vara duktig och han tänkte att medans jag ändå är uppe kan jag ta ner det slipper vi åka upp igen. Så jag bad verkligen om ursäkt och gav han en stor puss i pannan. Gullunge som bara ville hjälpa till.
 
Hur som heelst, vi satte även massa ljung på uteplatsen och Kevin var så duktig med att hjälpa till. Hörde inte ett enda klagomål faktskt, vi hade riktigt roligt tillsammans och efter vi satt ljungen så gick jag in och karvade till en halloween pumpa. Free base deluxe men jag vart nöjd. Vad tycker ni?
 
Jag var ut och tände den igår kväll men det blåste som sjutton så ljuset han slocknat ganska snabbt. Blir ett nytt försök idag tror jag. Men nu är det dags för mig att testa en fuktmask jag fått hemskickad samt en ny hårinpackning jag ska testa. Recension + bilder på det kommer. Ha en fin Söndag, kram på er!
 
halloween - julpynta - pumpa - älskadeunge

Höst piff

Idag är tanken att plocka klart på uteplatsen innan snön kommer... Ja det står väl inte på, tiden går så sjukt fort. Så vi ska plocka undan alla sommarsaker och ställa vissa saker på vinden, sen ska jag sätta ljungen och karva ur pumpan. Vi brukar göra det varje år så tänder vi ljus i pumpan och har den på våran uteplats. Dock fick jag en satans stor pumpa så det känns som att jag aldrig kommer bli klar med rensning. Alltså en pysseldag, känner dock inte för det alls. Jag vill bara ligga nerkrypen i sängen och kolla på film för det är så burrigt ute MEN om vi hjälps åt och gör det snabbt så hinns det med mys också.
 
Skulle även behöva lägga ut saker till försäljning på både Blocket & Tradera. Har rensat så mycket och jag orkar inte se skiten, eller iofs står det mesta på vinden ha ha men ni vet, det ligger på en liksom och det blir som en lättnad om man blir av med sakerna. Få se hur mycket vi hinner med idag. Imorgon är det tydligen middag hos farmor så blir nog inte så mycket gjort då. En sak i taget, man kanske ska böra med att fräscha till sig i alla fall?
 
Kevin har inte ens ätit frukost än men han desto längre än mig som vaknar tidigt jämt. Gud vad underbart det skulle ha varit att få sova till 08-09 iaf. Är du lika morgonpigg som mig eller är du en långdragare?
 
Jag har funderat på att göra någon Hallowen makeup också, vi gjorde ju förra året och skulle vara kul att göra någon mer i år. Mycket man vill göra dock är det inte lika mycket som man hinner med. Nu ska jag försöka göda Kevin, min mage börjar kurra igen också så får nog trycka i mig något. Ha en fin Lördag i höstvädret. Kram
 
höst - ljung - pumpa