Dagens tips: Janes Underkläder i Gustafs

Om det är något som jag är dålig på så är det att uppgradera i BH lådan för jag tycker det är så sjukt dyrt med BH:ar men vet ni vad, härom dagen så kom jag över en sida på instagram från en butik som finns i Gustafs som jag började följa. Instagramkontot heter @ janesunderklader (← klick för direktlänk) finsn även på Facebook (←klick för direktlänk) och detta är alltså en liten mysig butik  med bad- & underkläder som ligger i Gustafs och som har öppet 3 dagar i veckan. Jag själv har alltid köpt mina BH:ar på underverket eftersom jag har lite större byst och vill verkligen ha hjälp med att hitta rätt storlek.
 
Dom gjorde reklam att dom hade massa reavaror till superbra priser BH:ar 150:-, Trosor 75:-, badkläder 75-200:- samt nattkläder, strumpor & kalsonger till 70 % och tänkte att jag och Kevin åker förbi den här butiken innan vi åker till innebandyn i Torsdag för jag var verkligen i desperat behov av ny BH (som även åkte i soporna när jag lämnade butiken) och jag är så himla glad att jag gjorde det. Och tur hade jag också med att jag var ensam i butiken så jag fick bästa hjälpen med att testa olika BH:ar. Supertrevlig personal som verkar bestå av mor och dotter. Nu hittade jag ingen BH i min storlek på rea avdelningen men det gjorde absolut ingenting. Skulle dock kanske ha kollat trosor men vart så bråttom därifrån..
 
Men vet ni vad, jag lämnade butiken med 2 !! nya BH:ar för lite mindre i pris än vad jag brukar köpa för 1 på underverket. Asså jag är så himla nöjd och mina tuttar (axlar och rygg) är ännu gladare ha ha. Detta är min nya favoritbutik för underkläder och jag måste nog dra förbi där snart igen för att hitta snygga trosor också.
 
Just den här BH:n som är en av dom jag köpte så är faktiskt materialet från Italien och det är inga byglar på den men superbra stöd ändå. Asså den här BH är så himla skön så den är den mest använda just nu, har även jobbat i den. Den fanns i 4-5 olika färger (har jag för mig) när jag var där men tydligen så kommer det in nya färger hela tiden så jag kommer absolut köpa på mig i fler färger. Den andra BH kan kan visa i ett annat inlägg... Så tips för er i Dalarna, åk och besök Janes Underkläder, ni kommer inte ångra er en sekund!
BH - dalarna - gustafs - janesunderkläder - tips - underkläder

Mamma lilla hjärta

Snart kommer denna godbit hem
 
Nog känns det i hjärtat allt varje gång han åker hemifrån och när han är tillbaka så är det bara lycka i mamma´s hjärta. Det bästa av allt är när tågdörrarna öppnas och jag får se denna vackra skapelse, som skiner upp i ett leénde och springer emot mig med öppna armar. Så pussas vi och kramas en stund. Ljuvlig känsla!
älskadebarn

Winter Wonderland

Snön den fortsätter att segla ner från himlen, tycker det är så vackert när det snöar så här lugnt som det snöade imorse utan massa blåsiga vindar.Jag gick ut och skottade av gården direkt för det kommer säkert snöa hela dagen så det blir en skottning ikväll igen. Man får hålla efter hela tiden, då blir det inte lika jobbigt och sen får man gratis träning. Om jag skottar själv så brukar jag plugga in musik i öronen och bara kötta på.
 

Ganska mysigt eller hur!?
dalarna - livetpålandet - mitthem - vinter