Halloween makeup

 
bloopers


Dags att hoppa i badet och försöka få bort det här sminket för 20:00 ska jag sitta bänkad framför Så mycket Bättre. Kul att leka med lite smink idag i alla fall och Kevin tyckte att det var lika kul han :).
barn - dalarna - falun - halloween - makeup - smink

Ghost town incoming

God morgon sötisar, just nu sitter jag vid frukostbordet och njuter. Eller jag är mätt men ni vet, om jag sitter här en stund och bloggar så kanske jag lyckas bli hungrig igen så jag kan äta lite till. Man får inte vara dum ;). Idag ska jag och Kevin göra iordning en stor pumpa det gör vi varje år, karvar ur den och göra en läskig gubbe sen stller vi ut den på uteplatsen och tänder ett ljus i den. Ett år hade vi 2 st och någon var in och snodde ena, vem gör något sånt?
 
Sen ska jag även sminka oss riktigt läskiga, inte för jag ska ut och skrämma slag på någon men jag tror Kevin tycker det blir roligare om vi båda är sminkade. Jag går in för dessa till max, kul ska vi ha. Hoppas ni får en toppelördag, återkommer med bilder på våra "fina" sminkningar sen. Kram så länge...
blogg - falun - lördag - morgon

Julkänslor med H&M

När jag kollade mailen nu på morgonen så hade jag fått brev ifrån H&M och herregud vilka Julkänslor jag fick direkt när jag öppnade mailet. Nu längtar jag riktigt efter att få börja mysa till det här hemma inför Julen, bara mysa runt i sköna ullsockor och min underbara morgonrock, julmusic som strömmar ur högtalarna och ha massor med ljus tända, älskar doftljus som riktigt doftar jul som kanel, kryddnejlika, apelsin etc. Hoppas det blir en riktigt fin Jul med massa snö också, förra året så hade jag ett projekt för min uteplats men det kom inte så mycket snö där som jag vela och jag hade ingen lust att gå ut på gården för att ta in snö så det vart inget. I år SKA min idé bli sann om jag så måste gå ut på gården och hämta in snö.
 
Jag fick vörtlimpa av pappa igår som jag ska äta till frukost idag och när jag ser dessa bilder blir jag ännu mer sugen på limpan av någon konstig anledning. Jag vill ha Julmust, julskinka med senap på, baka pepparkaksmuffins, äta ädelost på pepparkakor. JA, nu vet jag vad ska äta ikväll! Det ska inhandlas massor med goda ostar, pepparkakor, julmust och andra godsaker. Jag tänker även bänka mig och Kevin vid köksbordet med MASSOR av sällskapsspel, tända ljus och bara njuta av "that moment". Tack H&M för inspiration, min hjärna nappade på betet.
blogg - hm - inspo - jul - julkänslor
1