Nokia Lumia 930

 
Sugen på en ny telefon!? Då kanske du ska vara med i en tävling som jag kommer tipsa er om snart inne på min matblogg yummifood samt min instagram @ sweetkay78 där man har chansen att vinna en Nokia Lumia 930. Jag som haft Iphone i flera år ska lägga mig i soffan nu och utforska min nya Nokia lite medans jag kollar på "Så mycket bättre". Trevlig kväll på er..
tävling

Black Friday

 
Black Friday är den största shoppingdagen i USA eftersom många stora affärer och varumärken har stora rabatter, REA, prissänkningar, reor och andra erbjudanden på många produkter. Första gången Black Friday uppmärksammades på riktigt i Sverige var förra året då näthandeln ökade med 100 procent jämfört med en vanlig fredag. I USA omsätter Black Friday nästan 425 miljarder kronor, bara den dagen! Då är också alla skolor och många arbetsplatser stängda. Några av butikerna som du kan fynda hos idag är CDON // NELLY // ELEVEN och ELLOS. Fler erbjudanden hittar du hos black-friday.se
blackfriday

Tips

Foto by me
 
 
För er som är sugna på Dermalogica, Maria Åkerman eller Jane Iredale så kan jag tipsa er om att Pia nere på För Dig har kunddag på Lördag mellan 11-14 och hon erbjuder sina kunder 10% på hela deras sortiment av produkter.