Rise and Shine

Lördag och jag jobbar 09:00 - 20:15 så har verkligen laddat matlådan med pasta, blir även kvarg, värktabletter, banan och njie dryck med lite energi och vitaminer. Jag ser dock fram emot att jobba fast jag inte mår helt 100 %, ni vet tjattra lite kunderna osv.. Björn är borta på spel hela dagen så jag sa att han får fixa lite plock när han är på väg hem så blir det enlast med middagen, ingen behöver anstränga sig så mycket när vi båda kommer hem sent. Men nu lär jag då sätta fart för om 50 minuter ska jag vara på jobbet och här sitter jag osminkad och knappt klätt mig. Vad ska ni hitta på idag?
lördag

Mysiga morgon

Hej på er, hoppas ni haft en fin Fredag so far? Jag startade dagen med att tända upp i bakspisen, frukost och läsning. Gick även ut och fotade lite denna morgon för det var så himla vacker morgon. Men nu ycker jag det är riktigt kallt ute, går liksom runt i mina mystofflor och fryser. Önskar så innerligt att vi hade en bastu, men den får väl sättas upp på önskelistan som så många andra saker.
 
Ägg, avokado, hårt bröd och kaffe. Inte så pjåkig start på en Fredag eller hur? Älskar för övrigt tallriken som jag köpte på loppis för inte alls länge sen, måste hitta fler i andra mönster.
 
Ganska fin morgon, eller hur!?
 
Här funderar jag på att baka pizza ikväll, måste liksom öva lite mer. Vi har ju testat typ 2 gånger innan och det var precis när vi träffades och det gick inte så himla bra. Det var mest ingredienserna på pizzan som flög in i ugnen och själva degen låg kvar på själva bakpinnen som Björn gjort HA HA. Asså fy fan vad fail men kul var det, övning ger färdighet så jag ska bli en hejare på att baka här. Någon sitter på grymma tips? MMjöl verkar ju vara en bra idé i alla fall frö att få av pizzan från själva "spaden"..
 
Helt sjukt att mina jordgubbar lever fortfarande, mums för dom ♥
 
Kan även njuta av otroligt vackra blommor utanför ytterdörren också. Fick något sorts frispel imorse och beställde hem massa tulpanlökar, rosor samt häck som ska sätta nu. Jisses alltså. Den här trädgården bara växer och växer. Och just dom jag beställt ska sättas nu så det passar perfekt...
 
Vi har köpt hem ett till hus till våra små pippisar på gården och jag hann knappt fylla på det förräns det var tomt. Vad sjutton, känns som jag gödar halva Djurås invårare av fåglar..  Men bra sött är huset eller hur!?
 
Här är den vi hade innan och det tar då inte slut lika fort, kan bero på alla små hål istället för dom stora hålen på den nya. Kanske får tänka om lite här..
 
Helt underbar morgon
 
Barnen är precis gödade , ena ska med tåget snart och den andra på konfirmations sleep over så jag lär sätta fart. Hade även 2 paket att hämta ut och ena är något mycket roligt. Sen blir det nog hem och starta brasan, kanske ska läsa på om att göra pizza i bakugn först ha ha. Ha en fortsatt fin fredag, stor kram. Förresten, vad ska ni göra?
dalarna - lantligt - mitthem - skönahem
4

Bio kväll med barnen

Vad tycker ni om mina fina halloween clementiner i bakgrunden?
 
Jag och barnen var på Bio igår kväll, Johnny English och den var ganska rolig faktiskt men jisses vilka hutlösa priser det var att handla där då. Jag är inte på bio så ofta men när väl har varit på det i Falun så har jag och Kevin varit in på Hemmakväll eller ICA och handlat innan. Igår vart jag påmind om varför vi brukade handla där, jisses, 1 förpackning popcorn kostade 50:-. Man kunde ju nästan tro att dom skulle vara kryddade med guld. Hur som helst, var skönt att komma iväg en sväng och göra något och ikväll blir det en repa till Falun då Kevin har innebandyträning så jag tror det är en fika inbokad under tiden med Emelie men måste nog dubbelkolla det kom jag på nu. Nästa vecka har jag en fika inplanerat med en gammal arbetskamrat på måndagen och på Tisdagen ska vi på smygpremiären av Basta i Borlänge och det ser jag fram emot som sjutton, fick en inbjudan förra veckan och jag var faktiskt på smygpremiären i Falun också innan dom öppnade upp där. Sen får vi över middagsgäster på Lördagen så det blir en mysig vecka.. Har ni några roliga planer inför helgen/nästa vecka?
biokväll - johnnyenglish - sfbio
1