Pizza night

Kan lova att det gick bra hos tandläkaren, prisa gud för privat tandläkare!! Drog tillbaka till jobbet direkt efteråt med en läpp som hängde ner till knäna, kändes som det iaf pga bedövningen..

Nog om det, äntligen är jag ledig i fyra dagar. Jag och Kevin firade fredagskvällen med att baka pizza, jag avnjöt en kall öl till och Kevin ett glas läsk. Mätta och belåtna ligger vi i varsitt rum och kollar tv ha ha. Han kollar barnprogram och jag matprogram på TLC, deras fredagsprogram på kvällen är grymma!

 

Hade inte ätit sen frukost på jobbet {typ 08:30} pga tanden så kan lova att detta var gott nu på kvällen.

Tandläkar skräck

Det här med att ha ont i en tand är fan inte kul. Har haft ont i en tand & huvudvärk i 2 veckor. Det visade sig att vara ett hål så kl 13:00 får jag bedövning och hålet lagas.

Absolut inget jag ser fram emot, sputor är inte direkt något man längar efter. Kan inte klockan bli typ 14 så allt är klart!?

Min hemlis avslöjas

Pressfoto: Apoteket
 
Nu kan jag äntligen avslöja vad min hemlighet har varit. Jag och ett gäng sköna bloggare ifrån Sveriges olika hörn har blivit utvalda till att få medverka i Apotekets Bloggpanel, en digital kundpanel, som stäcker sig från september - februari.
 
Vi kommer att få testa produkter och tjänster, komma med personliga åsikter, och även få ha ett visst inflytande i produktutvecklingen av Apotekets egna märkesvaror.
 
Jag var ner till Stockholm för cirka 2 veckor sedan på en utbildningsdag där vi bla fick lära oss vad Apoteket står för. Vi kör igång på måndag och det ser jag fram emot;).
 
Dessa sköna tjejer är med i bloggpanelen:
apoteketsbloggpanel
3