Bakom mina solglasögon..

Har haft en fin dag tillsammans med Kevin sen ringde pappa och fråga om vi ville komma upp till Rättvik och käka 3-rätters så då åkte vi upp dit. Är inte där så ofta längre, är mest hemma, i tryggheten. Skönt med en liten roadtrip och träffa folk man inte träffar så ofta sen fick jag en ren bil på köpet också;).
 
familj - morsdag

High heels gives you a better view

God morgon eller tjaaa tjaaa bloggen!! ..eller inte
 
Jag är uppe med tuppen som vanligt och Kevin sover ännu. Jag tycker det är ganska mysigt att ha lite tid för sig själv på morgonen. Jag gör iordning lite té eller kaffe, slänger igång en tvättmaskin, tar nått att äta, lyssnar på lite musik och bänkar mig vid köksbordet för att blogga en stund.
 
Idag regnar det ute och det känns som typiskt Söndags väder och det gör mig absolut ingenting för idag ska vi ha mysdag är det bestämt. Kolla på film, nya Fast and Furious, äta nått gott, vad vet jag inte än men bara hänga, jag och Kevin. Det är i alla fall Mors dag så lite uppmärksamhet är jag väl värd att få ifrån honom;).
 
Imorgon är jag nedbjuden på ett event i Stockholm med Häagen-Dazs igen, en smakduell med Elisabeth Johansson, men jag tror jag hoppar den för jag ska ned på Torsdag på ett annat event och det blir sånt jäkla åkande fram & tillbaka och måste jag välja mellan dom två så väljer jag Torsdagen. Stockholm ligger inte runt hörnet direkt, hade det varit det hade jag inte tvekat en sekund. Men vem vet, jag kanske ändrar mig också..
 
Eventet på Torsdag är med Filip Hammar & Fredrik Wikingsson. Lite sjukt att jag ska ned på event med dom när jag för några år sedan var med i deras program Breaking News, då var jag så nervös så jag trodde jag skulle dö men det är jag inte nu men det här är ju en helt annan sak. Såg att det var mycket roligt folk som var inbjudna till detta event så hoppas på att dom flesta kommer. Elin ska följa med och vara min sidekick för dagen, ska blir trevligt med en liten roadtrip tillsammans med henne. Vi åker bara ned över dagen så är hemma för att hämta Kevin på skolan igen efteråt. Kommer nog vara trött som ett as, det var jag sist jag åkte ned. Rehab = att socialisera..
 
Just ja, nästa helg eller helgen efter det så kommer det ut en artikel om mig & matbloggen i tidningen "Mitt Dalarna" missa inte det ;). Kram på er..
event - filiphammar - fredrikwikingsson - häagendazs - morsdag

Jag cyklar hem och hämtar badbyxor!!

 
Igår var det 5-kamp med Kevin´s klass nere vid kålgården och det slutade med att vissa barn skulle bada. Kevin ville så klart också göra det och börja gapa om att han skulle cykla hem för att hämta badbyxor. Men du kan ju bada i kalsongerna, sa jag. NEJ det var inte på frågan så han studsade på cykeln och drog hem i 500 knyck och det stod inte på förräns han var tillbaka med badbyxorna på sig så sprang ned till sjön och studsa i vattnet. Där stod jag och var frysen ända in till märgen, var sjukt kallt igår kväll så regnade det till och från. Kevin doppade hela kroppen, helt sjukt. Så jag är inte förvånad om han bli förkyld nu. Vi skyndade oss hem efter så han fick sig en varm dusch sen fick han mysa ned under täcket brevid mig.
 
Trevlig kväll med klassen och alla föräldrar. Två veckor kvar till skolavslutning bara, tiden går så fort!
klassträff - lfalun
1