Vidriga små älgflugor & härliga kantareller

Häromdagen var jag och Emelie ut med min farmor i skogen för att plocka svamp. Alltid lika kul att träffa Emelie och nu var det ett tag sen vi sågs så lite kvalitetstid tillsammans var verkligen på sin plats. Jag och Emelie brukar inte ha värsta turen med att hitta svamp så att åka ut med min farmor som är en van svamp & bärplockare kunde det väl knappast gå fel... förutom att jag och Emelie vart otroligt attackerade av äckliga (verkligen så vidriga) älgflugor. Vi två (jag & Emelie), tillsammans, i en skog... med älgflugor. Kan lova att det var skrik och härjningar av dess like. Vi är lika rädda för små kryp båda två och blir triggade av varandra så det var kaos med andra ord ha ha.
 
När jag kom hem så berättade jag för Kevin om dom vidriga små djuren, kliade mig i nacken och kände ett djur till min förskräckelse och sa till Kevin: - Kan du kolla om jag har en i håret!? Självklart hade jag en där och Kevin viftade hej vilt för att försöka få bort den ha ha. Emelie hade också haft en i skallen när hon kom hem. USCH! Jag har aldrig någonsin förut stött på älgflugor och farmor gick hel lungt i skogen och frågade vad vi härjade om för hon märkte då inga flugor haha. Jag är inte alls lika sugen att åka till skogs efter den här färden men jag fick nästan en full korg med svamp med mig hem i alla fall.
 
Kan lova att jag var in i duschen och skrubbade mig från topp till tå efter denna resa!
 
dalarna - kantareller - skogstur - älgflugor - älskadevän
1

Kendall and Kylie • Lucy Lips

Supersöt väska dock ett saftigt pris på 2750:-, finns hos Scorett → här.
 
accessoar - bag - kendallandkylie - lucylips - scorett - väska

#LFBEAUTYBOX - The Birthday Edit

Ny månad och ny Beauty Box från Lookfantastic, denna månad är temat "The Birthday Edit",  man fick till och med en söt klubba i boxen denna gång + 7 produkter till. Dom har till och med tillverkat en limited edition borste!
 
Illamasqua - Mini Contouring Gel Sculpt in silhouette, var ett väldigt långt namn. Detta är alltså ett countour och med ett drag blir den mjuk, vill du ha mörkare contouring så är det bara at bygga upp den med flera lager. Har testat den någon enstaka gång och jag gillar den.
 
Christphe Robin - Cleansing Volumizing Paste with pure rassoul clay och rose extracts. Jag har faktiskt testat en annan produkt från Christophe Robin förut och den är en inpacning som jag gillar. Just den här produkten har jag inte provat ännu men den ska skydda och bevara din hårfärg.
 
Eve Lom - Cleanser och Muslin Cloth
Världens mest eftertraktade rengöring. En flerfaldigt prisbelönt rengöring som rengör, väcker upp huden, tonar, exfolierar och tar även bort vattenfast makeup. Resultatet är en otroligt ren hud med lyster. Mjuk hud med mer och jämn struktur och en skillnad som omedelbart känns.
 
Eve Lom muslin cloths (ni ser produkten i första bilden längst till vänster) är i 100% bomull och är ett skonsamt sätt att exfoliera huden och öka daglig rengöring. De tar bort döda hudceller på hudytan och uppmuntrar blodcirkulationen och lämnar huden exceptionellt jämn och mjuk.
 
ANVÄNDNING
Denna måste bytas ut när den mjuknat då den förlorat sin exfolierande verkan. Därför rekommenderas det att du köper en extra förpackning med en muslin cloth med varje 100ml Cleanser du köper. Tvättas i 40 grader.
 
Hikari - Fullstorlek ögonskugga "Quad in Tonya"
 
Supersöt sminkborste som heter Unicorn, hur söt!?
 
Ni ser även i bild Decléor - Hydra Floral Anti-Pollution Hydration Gel-Cream som är en lätt svalkande, återfuktande dagcreme i gel-konsistens. Den smälter direkt in i huden tack vare mikrodroppar av olja i en 70% vattenbaserad formula. Den lyxiga sammansättningen med bland annat neroliolja och moringa-extrakt skapar en osynlig film på huden som skyddar mot fria radikaler och föroreningar samt bygger upp hudbarriären. Resultatet är en hud som känns mjuk, smidig och strålar av fräsch lyster.
 
Mycket smått och gott som vanligt, något jag är extra sugen på att testa just nu är clenasern från Eve Lom, är det någon som provat den? Klubban får nog Kevin då jag är inte så mycket för klubbor eller godis överhuvutaget just nu. Mest morötter & nötter ha ha, va då tråkig tjej ^^.
 
Detta är ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 1oo% mina egna och går inte att påverkas.
Spara
Spara
Spara
Spara
bblogger - lfbeautybox - pressutskick - skönhesblogg