Underbara du ♥

Kevin börjar bli så långhårig och han vill spara ut håret, hur långt vet jag inte men det är upp till honom. När han klev ur duschen härom dagen så sa han att han ville ha håret i en handduk som jag brukar ha. Klart jag fixade det och när han drog upp huvudet så utbrast jag i skratt direkt för han var så sjukt söt. Alltså, underbra unge...!  Jag har även börjat tvätta hans hår med mina hårvårdsprodukter för han tycker allt luktar så gott, det blir som en liten spabehandling i skallen för honom ha ha. Nästa gång kanske jag ska be honom tvätta mitt hår ;). Om jag ber honom tvätta håret sjäv så blir det knappt tvättat därför har jag börjat tvätta det.. Han doppar typ ned skallen i badkarsvattnet och tror att det är rent....Herregud!
 
Fick hem några hårprodukter förra veckan som doftar MUMS och som jag tvättat hans hår med, det doftar verkligen sååå gott efter han duschat och jag vill bara gå runt och sniffa i hans skalle, är det weird? Ha ha... Återkommer med vilka produkter det är i ett annat inlägg.
 
vimedbarn

Tävling @ Rättvik´s Crossbana

 
I Lördags så var Kevin med sin pappa & Farfar i rättvik på Crosstävling där både Kevin och hans pappa var med & tävlade. Jag var upp en kort sväng för att titta lite och shit vad jag får adrenalin på dessa tävlingar. Det är en speciell känsla och man känner spänningen i luften. Jag trodde verkligen inte att jag saknade att springa runt på tävlingar hela tiden men kan säga att jag fick mersmak för det så det blir nog fler.
 
Känns konstig att titta på sitt barn som kör runt på en cross, jag vet knappt hur man kickar igång en he he.. Jo det är klart jag vet men knappt mer än så.
 
Kevin
 
Stora "pojkarna" laddar för start, tänk att det altid är lika spännande i starten.
 
↑ Kevin´s pappa (första)
 
Stolt över dig min fina pojke
 
cross - rättvikscrossbana - tävling

Id Hair - Gold Elements

För några veckor sedan fick jag hem ett pressutskick på hårprodukter från  ID Hair och har nu hunnit testa båda två.
 

911|rescue spray – 125ml
Som namnet säger så kan denna produkt rädda ditt hår från många situationer. Produkten är packad med närande ingredienser såsom keratin, sheasmör och arganolja. Skyddspray för färgat hår. Vårdar, ger näring och skyddar håret vid styling. Ger glans och förstärker hårfärgen. Innehåller keratin och silikon komplex vilket vådar håret samt gör det lättare att kamma igenom. Skyddar mot värme och förlänger färgens hållbarhet. Den höga halten av aranolja stärker och förser håret med fukt.Uppbyggande, fuktavvisande och ger värmeskydd

Användning: Spraya jämt i vått eller torrt hår och fördela produkten jämnt i håret. Styla till önskat resultat.
 
Kommentar: Ni vet vid det här laget att jag älskar saker som doftar gott och den här produkten gör mig INTE besviken. Holy cow! Den doftar nått fruktigt men ändå fräsch godis. Man vill bara stoppa en hård karamell med denna smak i munnen... Sen funktionsmässigt så har jag inga anmärkningar på denna. Googlade runt lite snabbt och hittade den till rea priset 139:- (ord.pris 179:-) hos lookperfect.se
 
 
golden|oil - Nourishment for hair, scalp and skin 100 ml
Olja som ger ett friskt, glansigt och vackert mjukt hår.
 
Användning: Applicera ett par droppa i handflatorna, gnugga händerna och fördela det på längderna och ut till topparna på fuktigt eller torrt hår.
 
Kommentar: Den doftar nått syrligt och som blandas med nån funky doft som jag verkligen INTE gillar. Blir nästan illamående av doften, sorry men NEJ! OCh fast jag tagit lite så tycker jag håret ser helt fettigt ut. Man kan inte gilla alla produkter eller hur!? Denna produkt kommer jag inte använda så den här ger jag bort till någon i min vänskapskrets som förhoppningsvis får desto mer nytta av den. Den finns även som parfymfri... Hittade även denna produkt till rea pris 225:- (ord.pris 249:-) hos lookperfect.se.
 
goldelements - goodpr - hårvård - idhair - pressutskick