Test: Epson XP-760

Förra veckan så fick jag hemskickat en Epson Expression Photo XP-760 som är en 3-i-1-skrivare från Buzzador. Expression Home XP-760 är en allt-i-ett-lösning från Epson som skriver ut i både färg och svartvitt. Skrivaren har Claria Phot Ink HD-patroner som ger enastående kvalitet på dina fotoutskrifter. Dessutom har den dubbla pappersmatare och kan skriva ut dubbelsidiga utskrifter. Den stora LCD-pekskärmen i färg gör att du enkelt får kontroll över alla funktioner.
  • Skriv ut, scanna & kopiera
  • 9,5/9 ppm svart / färgutskrifter
  • WiFi, USB, Cloud
Det smidigaste av allt är att man med ett enkelt tryck från telefonen kan föra över bilder med wifi och skriva ut bilder. Mycket imponerande är hur fina bilderna blir, färgerna & skärpan är grymma!
 
Jäkligt enkel att installera den är den också, tummen upp för det!
 
Vill du också ha chansen att få saker hemskickade från Buzzador att testa (och behålla så klart) så lämna din mailadress i kommentarsfältet nedan så skickar jag en inbjudan :).
 
Spara
buzzador - epsonxp760 - pressutskick - skrivare

New in for fall

Jag fick några plagg av en underbar och vis kvinna idag som ligger mig varmt om hjärtat. Tänkte visa er 2 av plaggen som jag har fått som nya favoriter. Den här koftan/kappan är helt underbar och det känns lite sofistikerad och den är superskön att ha på sig.
 
Checklista på att jag behöver måla om naglarna
 
Sen fick jag jordens skönaste halsduk version större. Asså den är så otroligt skön så jag skulle kunna gå med den här på mig dygnet runt faktiskt. Mysens tid är u här så den passar perfekt.
 
SOFT!
 
Spara
fashion - höstkläder - kappa

Ta hand om DIG!

 
 
Igår hade jag en riktigt skön Söndag med ansiktsmask & hårinpackning. Nu står det förvisso Namaste Monday på ena bilden men det var bara för jag la upp den idag på IG. Hur som helst, SJUKT skönt var det! Man får inte glömma att ta hand om sig ibland..
 
 
 
glamglow - hårvård - maranila - rituals - skönhetsvård