Trött tjej säger tack & hej

Kamben, såå gott!
Favoritostar cambozola & brie piri piri & lime, även en god parmesan.


Kevin fick bestämma kvällens mat och självklart föll valet på delikatessbricka. Idag köpte jag även med mig kamben hem som vi brukar grilla på i delin och kan lova att han gillade det. Hade även haft på en god glace ifrån jobbet så han hade glace i hela ansiktet ha ha gullunge!

Men nu så är det sovdags för min del, är så trött att det rinner ur ögonen. Kevin somnade typ för en timme sen. Imorgon bitti blir det arm/axlar med Madde på gymmet sen kanske det blir bio med Kevin om inte biljetterna är slut.

Kram & god natt


Stolt mamma

 
Kommer hem ifrån jobbet så hittar man detta innanför dörren. Skyndar mig att slå mig ned vid köksbordet med Kevin i knät så försöker jag läsa artikeln för honom. Jag skrattar mest hysteriskt och gråter om vartannat för jag är så otroligt glad och stolt över hur uppfinningsrik han är.  Jag lixom skrattar och gråter samtidigt, det var som en stor känslostorm i kroppen. Han själv tyckte nog mest att jag var pinsam och han sa lite försiktigt: - Men mammaaa sluta gråt!!
 
Ha ha det är inte så lätt för jag är sååå blödig av mig eller vad man säger. Kan typ gråta för ingenting och det spelar ingen roll om det är sorgligt eller glatt. Så är jag..
 
Otroligt stolt mamma är jag idag i alla fall till min finaste pojke!
 
 

Gårdagens film

 
Kom faktiskt iväg och körde ett konditionspass med Madde efter jobbet igår, guuuud så skönt! Sen fick det bli en film på soffan innan läggdags och det vart "Were the Millers". Den var faktiskt rolig och ett tag skrattade jag så jag trodde jag skulle trilla ur soffan. Skratta är bra för själen..
 

Jobb ett par timmar till sen är jag ledig i 3 dagar, sweeeet! Jag och Kevin ska käka delibricka ikväll, ovanligt va!??