Blue sky above us

 
Nu efter jag har flyttat om mina trädgårdsmöbler så älskar jag att hänga ute på altan. La mig i soffan där ute igår kväll och bara njöt så sa jag till Kevin: -Här skulle jag kunna ligga hela tiden, nu har jag hitttat min plats. Skönt att bara ligga och titta upp mot himlen för att se molnen dansa runt. Vi kör på så fort med allt hela tiden så man glömmer bort att stanna upp och bara ta in omgivningen. Att bli mer medveten om vad som sker omkring en är något jag blivit bättre på, det gäller även kroppen. Känna efter hur man andas och lära sig andas med magen, fylla bröstkorgen med massa syre, känna av alla kroppsdelar med sinnet, låta sig lyssna på kroppen och ta till sig det. Att bryta mönster är något som kan göra en gott, tro mig.
 
Men nu har jag varit andlig nog för er denna morgon ;) så jag drämmer till med att jag vann 1000:- i matcheckar på Ica igår, perfekt!!! Så lämnar jag er med en låt under bilden som jag diggar just nu..
medveten - musik - sinne - vinst

Redo med Compeed

Fick en paket med compeed skavsårsplåster hemskickat ifrån compeed häromdagen. Pefekt inför denna säsong när man byter skor typ hela tiden. Kevin kom hem med skavsår på hälen från helgen så han bad mig sätta på ett imorse innan vi drog iväg och det första han sa var: - Dom här var ju mycket bättre än dom farmor hade! Lät som ett bra betyg direkt;). Vill du också ha chansen att få gratis saker hemskickade för att prova, skriv din mailadress i kommentaren nedan så skickar jag en inbjudan.
 
buzzador - compeed
2

Sen kväll, en kaffe tack!

Hämtade Kevin lite senare än vanligt igår för dom hade varit på cross i Västerås och på vägen hem så stannade vi på Hemköp i Hedemora för att handla lite mat. Jag var så trött så fick lov att få lite kaffe i mig och fick syn på Starbucks latte som gjorde att jag började dricka kaffe i år. Det var jag och Madde som skulle ner till Uppsala tidigare i år och hon hade köpt en sån här på en mack, hon frågade om jag ville smaka och efter det så började jag dricka kaffe helt plötsligt efter snart 37 år utan. Konstigt hur smaker försändras hela tiden, har smakat kaffe flera gånger förut men aldrig gillat det. Dock får det inte bli för många koppar på en dag då smakar det verkligen päck i munnen. Men 1-2 koppar kanske, dock dricker jag inte kaffe varje dag så ser det inte som ett beroende. Nog om mitt kaffedrickande, dags att göra sig iordning och dra iväg på möte. Kram
kaffe