Bästa Chiropraktiska mottagningen


Lassbo chiropraktiska mottagning i Hedemora rekommenderar jag er som behöver fixa rygg/höfter etc. Känner mig som en ninja, dock med filmjölk i lederna haha! 

Tillsammans, du & jag

Igår på eftermiddagen strosade jag & Kevin runt på stan hela eftermiddagen, mysigt att gå runt och titta lite nu när det händer lite på stan men vi var bra frysna på slutet så det var riktigt skönt att få komma hem och äta en varm middag och krypa ned i sängen efteråt. Dock var jag så fruktansvärt kall så jag fick sova med strumpor och långärmad tröja på mig ha ha.
 
Idag har vi tillbringat hela eftermiddagen i kupolen istället, fick lov att försöka leta på något till lördagens inflyttningsfest som jag & Malin ska på. Har låtit som halva Falun ska dit ungefär så jag hoppas man får plats på ett hörn ;). Men imorgon bär det av till Hedemora med Micke och Kevin för jag ska till min kiropraktor, Micke bokade också en tid så vi kunde åka dit samtidigt. Lär nog vara skapligtseg på kvällen imorgon och det ska bli såå skönt. Känner mig totalt uttömd på energi..
 
Men nu är det dags att borsta tänderna och krypa till sängs så god natt med er..

Clarins Lip Perfector ♥

Om det är ett läppglans som funnits med mig i flera år så är det absolut Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Det bästa, enligt mig, glanset som finns och mitt är på väg att ta slut så det är dags att inskaffa sig ett nytt. Har haft antingen denna färg, 01 Rose shimmer eller en annan, tror 03 Beige shimmer eller 02 Coral shimmer, men kommer alltid tillbaka till denna i Rose. Perfekt färg som jämnar ut läpparna och gör dom fylligare. Antingen använder jag det som det är eller ovanpå ett läppstift/läppenna för mer glans och en jämnare look. Så är du ute efter ett riktigt bra läppglans så är detta mitt tips alla gånger. Kostar mellan 150-200:- beroende vart du får tag i det. Såg nu att parfym.se körde dom för 159:- nu och det är ett fynd. Slår nog till själv ;).
 
 
clarins - läppglans
1