Sjuk

Jag fick lov att gå hem tidigare ifrån jobbet idag, kände av febern och tjejerna tyckte att jag var varm i pannan. Jag har kollat febern sen jag kom hem men det visar inget, jag fryser som en gris så ska snart bädda ner mig i soffan igen. Har varit trött hela veckan och just nu känns det som om jag skulle kunna stå och sova. Jag ska ju jobba imorgon igen men vi får väll se hur jag mår under natten, har inte direkt råd att vara hemma heller helst en söndag när man tjänar dubbelt.Remember

Idag sov jag faktiskt ända till 09:00 och det var superskönt. Det första jag gjorde var en 20 min pilates träning innan frukost och när träningen var klar så ville jag bara träna mer för det var så kort. Jag försökte få igång min Hip Hop Abs träning men då vile inte ljuda funka sen trättnade jag ur. Ska försöka träna på morgonen innan frukost eftersom jag har svårt att komma iväg till något gym.

Nu är det dags för mig att dra iväg till jobbet, lite tidigt kanske med tanke på att jag börjar 13:00 men jag ringde och frågade Emilia om hon ville ha en matlåda då jag gjort så mycket enchiladas och det ville hon. Eftersom hon har lunch 12:00 på jobbet så måste jag åka dit lite tidigare men då kan jag passa på att luncha lite med henne innan jag ska ner i delikatessen. Herregud vilket svammel det där vart kändes det som.

Lämnar er med en låt som får mig att tänka på våran familjesemester i Alanya, Turkiet för några år sedan. Det finns så mycket härliga minnen ifrån den resan och det här är en typisk låt som spelades ofta när vi var där. I want to go back with U guys.

Ha en trevlig lördagsafton ♥

2

John B is in tha´ house

Shit pommes vad trött jag är, sitter och gäspar hela tiden. Ska nog ta min underbart doftande kropp och krypa ner i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon är det jobb som gäller MEN jag börjar inte förräns 13:00 så jag hoppas på lite sovmorgon och att jag inte vaknar runt 07 - 08 som vanligt då jag är van att Kevin väcker mig då.

Sov så gott, puss ♥