Gratis är gott!

Är du sugen på att få hem en gratis förpackning av Gelesocker multi!? Då tycker jag att du ska gå in på min matblogg --> yummifood och säga det i kommentarsfältet! I så fall kör jag en utlottning till 2 st som får hem ett paket var. Kom igen nuu, vem vill inte ha en gratis produkt som du enkelt kan göra smarrig pannacotta på :).
 

Spelkväll

Ikväll kör jag och Kevin spel- & myskväll för imorgon åker han till sin pappa. Och jag är inte nöjd med vädret utanför fönstret för det SNÖAR! Men vi har mysigt iaf :). Kramis på er..

Att sitta på akuten


Åt en persika efter lunch på jobbet idag och tänkte mig inte riktigt för eftersom jag har korsallergi genom min pollen jag fick för typ 3-4 år sedan. Jag har ganska kraftig pollenallergi så måste ta både tabletter, nässpray och ögondroppar varje dag ändå känner jag av det. Men iaf, efter en liten stund så började det klia i halsen utav bara helskotta. Fick en clarityn av en arbetskamrat då jag hade min medicin hemma så tog jag min nässpray. Gick ned och försökte jobba men fick gå upp igen och ringa 1177. Kliade, kändes som det domnade till och från i halsen och hade lite andnöd. Hon sa att någon skulle köra ned mig på akuten direkt så min chef fick skjutsa ned mig och här har jag varit en stund. Hade för högt blocktryck i undertrycket när jag kom in. 

Fick komma in ganska snabbt till ett eget rum och har redan hunnit träffa läkare samt fått lite olika mediciner. Jag åt lixom persikan lite för 13:00 så allt har gått väldigt fort. Så nu sitter jag bara här och väntar på att medicinen ska verka sen får jag gå. Tur att E kan komma och köra upp mig till jobbet för att hämta bilen samt min väska för Kevin ska hämtas ifrån skolan om typ en timme.

Tänk vad en liten frukt kan göra med kroppen. Något jag aldrig varit allergisk mot förut. Därför tänker man sig inte riktigt för och det är bara under pollenperioden som jag har problem med korsallergin. Resten av året kan jag äta som vanligt. Därav är det också lätt att "glömma" bort vad man får och vad man inte får äta. Tex nötter får jag inte äta och kunde inte det förra året för då kliade det direkt i halsen, idag äter jag nötter varje morgon till frukost!? Men nu vet jag inte om jag vågar äta nötter efter det här idag. Konstigt hur kroppen fungerar..

Tur att allt gick bra i alla fall och måste ge en eloge för snabb hjälp på akuten. Något man inte är van vid.