Disco disco

 
Kevin har varit på disco ikväll, hans första disco. Min lilla kille blir så stor, tiden går såå fort och många fler discon kommer det bli, hoppas dock på ett bättre slut än denna gång. Efter det så körde vi lite delikväll och läxläsning av svenska, tycker han är så fruktansvärt duktig att läsa, blir så imponerad och stolt över honom. Går som en dans, han måste brås på mig;).
 
Imorgon kommer min älskade pappa för att hälsa på oss och vi ska tydligen äta 3-rätters fick jag veta och pappa har beställt Toast skagen till förrätt efter att jag gjorde det till oss på nyårsafton, han var såld med andra ord!  Varmrätt är jag osäker på än, eller jag har faktiskt inte en susning på vad jag ska göra. Det enda som är bokat är att vi ska göra egna pommes på bakpotatis och sötpotatis, alltid nått! Kevin säger fläskfilé så vi får se vad det blir. Dessert vet jag inte heller men det kommer väl till slut som en snilleblixt ifrån en klar himmel.
 
Btw, beställde mina nya stolar till köket idag, wiiiie! Det tar 1-2 veckor innan dom kommer och jag har redan sålt mina stolar, eller dom är fortfarande kvar hemma men det är en tjej som kommer under veckan och hämtar dom, lycka! Sen ska jag byta ut min taklampa MEN den lampan jag beställt kommer inte förräns i APRIL! Hur ska jag stå ut tills dess!? Sen blir ena fåtöljen i vardagsrummet såld på söndag, bara den andra fåtöljen och soffan kvar sen blir det att inhandla en ny soffa. Total makeover är det som gäller här hemma men har väl haft fullt upp med precis allt annat innan så hemmet har inte varit prio 1, det blir det skillnad på nu kan jag lova. Kevin ska få sig en ny säng på Söndag då jag sålde hans gamla under veckan. Kommer bli superkul:).
 
Men nu är det dags att uppdarera yummifood bloggen med kvällens godsaker sen måste jag tvätta av mig sminket innan jag blir för trött. God natt med er ♥

Sand Tropez Blue My Mind

Ursäkta mitt trasiga nagelband på tummen, alla har vi 1 eller 2 fingrar som vi pillar på ;)
 
 
Dagens naglar som jag fixade nu på morgonen fick bli som en liten godispåse med färger, upptäckte dock att jag saknar en färg som jag saknar, ljusblå! Måste inhandlas.. Produkterna jag använt idag är:
 
° Tip White nr 603, Isadora
° Blue My Mind, H&M
° Fashionista, H&M
° Chinchilly, Essie
° Sand Tropez, Essie
° Seche Vite Top Coat {love}
 
° Cuticle Oil, Club 1
° Eight Hour Cream, Intensive Moisturizing Hand Treatment, Elizabeth Arden
essie - hm - isadora - nagellack - sechevite
1

Mord i Rättvik

 
En person har hittats död i Rättvik.

På grund av oklara omständigheter kring händelsen har en förundersökning om mord inletts.

– Jag kan inte säga någonting mer om det här i nuläget, säger Håkan Loman, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna.

Klockan 19.54 på torsdagskvällen fick polisen i Dalarna in larm om händelsen. En person hade hittats avliden.

– På grund av oklara omständigheter kring dödsfallet har en förundersökning om mord inletts. Fastigheten är avspärrar och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras under fredagen, säger Håkan Loman.

Polisen är förtegen kring händelsen. Ingen misstänkt person har gripits.
 
aftonbladet.se
 
 
Vad då hemskt, jag hoppas det inte är någon man kände :/.