Sol, vind & vatten

Canon 85 mm, ISO 100 - Bländare 2.2 - Slutartid 1/800
 
God Morgon finisar, hoppas att ni har det bra i värmen. Jag jobbade 12:00 - 20:15 igår och jisses vad varmt det var MEN man vänjer sig...  typ. När man kommer hem på kvällen är man som en dränkt katt av svett, urk. Men nu så är jag ledig fram till Söndag och idag har jag bokat in hela familjen med strandhänd och bad heeeela dagen lång. Vi har inte varit iväg en enda gång hela familjen till stranden så detta är verkligen på tiden. Så jag ska ta att klä på mig lite och åka ner till jobbet & handla lite mat sen hem och göra iordning picknick som jag tänkte ta med så vi klarar oss ett tag. Sen till kvällen så ska vi alla på Pinchos och äta middag så det blir verkligen en familjedag. Vad gör ni idag då? Jobbar, semester, solar och badar eller ligger mest inne och flämtar? Kom ihåg att dricka mycket vätska hur som helst. Jag varvar mellan vatten, resorb och faktiskt vitamin well som har 2 smaker jag gillar - Awake & Focus. När jag jobbar brukar jag varva mellan dom emellanåt bara för att få i min extra med vitaminer och koffein ibland. Mycket goda.. Men nu lär jag sätta fart hörrni, ha en superfin dag i solen. Stor kram!
 
Btw, förut skrev jag ner i vilka inställningar plus med vilket objektiv som mina bilder tas med, vill ni att jag ska börja med det igen? Lägger in det under denna bild i alla fall.
dalarna - familjedag - livetpåladet - pinchos - solros
7

Svar på era frågor

Hej på er! Gud vad segt det var här då men tror det är ganska segt överallt nu under sommaren. Tänkte att jag skulle svar på era frågor som ni ställde för ett tag sen, har totalt glömt bort det.
 
Vad har ni för sommarplaner? Jag jobbar ju extra på ICA så det är mina planer ha ha nej men vi har inga planer mer än att ta det lungt och njuta av sommaren. Gården kräver mycket uppmärksamhet så det går åt mycket tid där samt så ska vi hinna att bygga om härbrä till vårat sovrum innan sommaren är slut. Mycket pyssel med andra ord...
 
Hur trivs ni på landet jämfört med Falun? Jag kan säga att jag trivs som fisken i vattnet, har ett helt annat lugn i kroppen än tidigare. Kevin har väl inte riktigt kommit till ro än men det beror mer på att hans kompisar finns kva ri Falun och han har inte just hunnit skaffat sig nya här men det blir nog lite skillnad på det så fort han börjar skolan här till hösten.
 
Bästa hudvåtdsmärkey enligt dig? Oj vad svår fråga, jag vet inte riktigt. Jag älskar ju att testa olika hudvårdsmärken men ett märke jag gillar äe Elizabeth ArdenPrevage.
 
Vad tycker du om paulas choice om du testat det? Jag har testat en produkt av det märket men det var såååå himla länge sen så jag minns knappt, har dock tittat på det märket till och från några gånger nu då jag varit sugen att skicka efter något men har inte kommit dit än.
 
Planer på att utöka familjen? Nej.
 
 
Dina bästa frukosttips? Jag varierar lite med olika frukostar men standard brukar vara kaffe, vatten, hårt bröd med ost och grönsaker på. Men kan även vara kvarg med nötter eller färsk frukt som mango och passionsfrukt.
 
Finns det några husdjur? Inga husdjur... än! Vill ha en hund... så vi får se i framtiden. Vi har även pratat om höns fram och tillbaka. Men det är mest för det gynnar gården med odlingarna samt så att vi kan hämta våra egna ägg.
 
Hur gjorde du det fina bordet? Det finns i → detta inlägg.
 
Tack för era frågor, dags att göra sig klar för ett arbetspass. Kram
frågestund

Tröttare kan ingen vara

Idag är jag så trött, jag vill bara äta min lunch och krypa ned i sängen och sova men jobbet kallar om ett par timmar men imorgon är jag ledig och då ska jag njuta. Såg att det var loppis här i Djurås då så jag har redan sagt till Björn att vi ska gå ner och kolla, han är väl så där måttligt road he he.. Nu ska jag fixa lunch till oss som blir kyckling och till kvällen har vi faktiskt beställt en smörgåstårta, gud vad gott det ska bli! Äter nästan aldrig det fast jag tycker det är så himla gott. Ha en superfin Torsdag, kram.
dalarna - livetpålandet
2