Kvällens feta hamburgare

Jag var så sjukt sugen på hemmagjord hamburgare till kvällen så jag fick lov att göra det. Gjorde även egen cole slaw och guacomole, är inte så förtjust i hamburgerdressing så det fick bli detta som tillbehör istället.

Sjukt gott var det med smältost, knaperstekt bacon, jalapeno, halloumi och massa annat gott till. Svalde allt tillsammans med ett glas fullt med is och coca cola. Blev massor kvar så ni kan väll gissa vad jag ska äta imorgon!?

mätt

 

2

Goodie goodie

Foto: Emelie Langer Strömberg

 

Allt detta plus en klocka som inte är med på bild och V.I.P kort till Victuscella fick vi i våra goodiebags, snacka om grejer! Allt ligger utspritt på vardagsrumsgolvet för jag vet inte riktigt vart jag ska börja ha ha. Måste verkligen tacka Anna & Linn igen, ni har gjort ett grymt jobb tjejer.

 

Kommer nog fler bilder inom kort, närbilder. Ni kommer bli less på mig ^^.

 

Stort tack till alla ponsorer som fyllt de enorma goodiebagsen: functiondrinks.com, vitaminwell.se, weleda.se, ilusweden.com, beautyzone.se, lyko.se, tendenz.se, americandy.se, dermalogica.se, gillettenow.se, stockholmsgruppenscosmetics.com, waterclouds.com, moyanacorigan.se, dermoshop.se, funktionste.se, ziperall.se, sheercover.se, maybelline.com, mineminerals.se, depend.se, eyeslipsface.se, apoteket.se, tamponsforfree.se, vivaladiva.se, nyaks.se, shop.hoofstore.se, bodystore.com, yankeecandle.se, aromashopen.se, rapsodine.se, sthlmcompany.com, unikharvard.se, denta.se, brallis.se, paulaschoice-eu.com, byccs.se, gunry.se, katsumi.se, intrigante.se, grongava.se och iamias.se!

7

Banan/curry toast med drink

Jag är så sjukt sugen på allt möjligt onyttigt idag, fynderar på om man ska orka baka en egen pizza ikväll eller göra hamburgare.

Kevin äter knappt nått för han har feber, snorar och hostar så jag äter för oss båda idag. Startade med en smarrig toast och smoothie.

Btw nostalgi på kanal 4 just nu, filmen Grease!!

 

3