Morgonen i bilder

Första kaffekoppen är väl alltid den godaste för dagen.. Min dag startade otroligt tidigt. Typiskt när man väl får sova lite längre än vanligt. Kroppen är väl bra konstig, när man får sova vaknar man tidigt och när man ska upp tidigt är man så trött så man orkar knappt ta sig upp.
 
Efter jobbet igår så plockade jag lite här hemma sen värme jag på en fryspizza jag köpte med hem från jobbet och pimpade med lite godsaker. Sen tände jag massa ljus och slog ner röven i soffan och fortsatte kolla på Agent Carter serien som jag började kolla på i förrgår tror jag. Ändå är jag redan inne på säsong 2 ha ha. Disney+ kanalen var väl värd sina ynka 69:-/månaden. Sen runt 22-tiden så slocknade jag på soffan, jag var i alla fall smart och blåste ut ljusen innan jag somnade.  Katterna var lika trötta som mig för ena låg hos mig och den andra i soffan brevid och sov som grisar. Vid 23:30 tiden vaknade jag till liv igen och borstade tänderna sen gick hela klanen ner och la sig i sängen istället. Asså jag brukar aldrig somna på soffan men igår var det verkligen svårt att hålla ögonen öppna. Jag kände redan på eftermiddagen på jobbet att energin bara poff försvann som ett brev på posten. Som att någon bara sög ur musten totalt ur mig.. Känner mig helt slut idag med men ska jobba, är dock ledig imorgon och det ska blir SÅ SKÖNT. Känner att min kropp behöver det, har så ont på så många ställen så ni anar inte. En foam roller ska inhandlas...
 
Morgonen startade i alla fall med att jag gick runt här inne och kollade över mina odlingar så det vart liten skörd. Tog in mina chiliplantor för cirkus 1 vecka sedan för nu är det för kallt att ha dom ute och några av tomatplantorna som inte är så stora står i fönstrena och går klara där. Dom tomatplantorna som var superstora plockade jag och Kevin av häromdagen sen la jag in dom i matkällaren så dom får ligga där och gå klart.
 
Nog är det något speciellt med egenskördat allt. Ni som odlar själva vet exakt vad jag talar om. Man känner sig så rik..Det bästa av allt är att man kan fortsätta att odla vidare av skördaen genom att spara fröna.
 
Snacka om feta Padrons som jag odlat fram, asså älskart. Dom ska jag verkligen njuta av någon dag. Samt så klart spara frön från till nästa års odling..
 
Sen vart det frukost, inget speciellt men ack så gott. Mina majskakor med ranch smak, Bregott och våran favoritost - Gräddis! Knölade i mig en magnesium också, har börjat känna av sendrag lite väl mycket och härom natten vaknade jag med jordens jävla sendrag i vaden. Asså FAN vad ont det gör och man bara ligger där och kvider som ett litet barn. Man vet att det blir bättre om man försöker stäcka ut benet och röra sig men det gör ju så djävulskt ont. Sen var jag upp på toa när det väl släppt och kunde knappt gå för jag hade så ont i benet. Dagarna efter så kände jag av varje steg jag tog, urk. Då ska vi inte snacka om hur ont jag har i ländryggen, nej men det är totalt god natt. Så har försökt få in mer stretch samt lite yoga övningar i mitt liv igen. Skulle dock behöva en rejäl kroppsmassage och mjuka upp mina muskler för nu är det väl slut med kroppen. Egentligen vill jag bara gråta för det värker på så många ställen...Så slut! 
 
Både citronträd och pelargoner har fått flytta in, pelargonerna ska dock få bo nere i garaget i vinter men just nu så njuter jag av dess blomster ett tag till och mitt citronträd mår som bra som sjutton där jag placerat det. Viktigt också att puffa lite vatten över den emellanåt i form av en vattenspruta.
 
Fick även sällskap i knät en stund medas jag la in bilderna i datorn. Men nu så är det dags att ta en lite vilopaus i soffan innan jag ska göra mig iordning för dagens jobb pass. Knölade nyss i mig en alvedon, är i början av min mensperiod också så blöder som en gris och kroppen är all over the place. Hoppas ni får en riktigt mysig Söndag, det slog mig för inte så länge sedan att min lilla Kevin som varit borta sen i Fredags kommer hem ikväll och det fick mig att le. Såå jag längtar till kvällen ♥. Kram - Hej!
disneyplus - mitthem - mittlivpålandet - morgonstund - odling - söndag