Mat & Kvalitetstid med Kevin ♥

Jag och Kevin var till Borlänge en sväng på dagen igår för att handla lite smått och gott. Jag hittade lite nya T-shirtar, en BH-topp och sen köpte jag även några saker till köket sen handlade vi mat. Visar tröjorna i ett annat inlägg för dmo ligger fortfarande kvar i påsen. Var skönt att komma iväg en stund, bara han och jag. Vi har blivit duktiga att åka ner till Borlänge och strosa runt på kupolen för att få lite tid tillsammans.. Dock kände sig Kevin lite hängig igår så han satt ganska mycket i bilen, vi är lite halv hängiga båda två nu så jag har precis tryck i mig en treo men måste försöka ta mig till affären och köpa alvedon. Treo och Ipren är för starkt för min mage men det är det enda jag har hemma så måste verkligen iväg.. Måste bara hitta energin till det..
 
Det vart en lunch på Donken innan vi handlade mat eller jag handlade snarare för Kevin satt i bilen. Planen för kvällen var egentligen att Lina skulle komma över och jag hade planerat 3-rätters med bland annat skagensnittar med bubbel till förrätt, oxfilé och amarone till varmrätt och gelato till dessert men den vart inställd. Så här i efterhand var det tur eftersom vi inte är 100 % krya.. Det är någon mening med allt.
 
Lite av handlingen vart i alla fall mina favorit majskakor som jag äter varje dag till frukost, passade på och köpte hem 4 st direkt. Hade även en oöppnad hemma så nu klarar jag nog mig ett tag. Sen fick jag nått jäkla ryck och köpte på mig massa munkar, vet inte vad som hände där?? För jag var inte så sugen egentligen och hade ont i magen med lite halvt illamående. Funderar på om dom går att frysa? Dom har ju redan varit frysta en gång eftersom det är bake off..men borde väl gå?
 
Brukar försöka att alltid ha tortillabröd hemma för nu var det länge sen jag bakade själv. Det är dock något jag hellre rekommenderar men ibland ska det gå fort.. Då är det perfekt att ha hemma.
 
På Fredagen köpte jag med Oxe från jobbet, över 2.2 kg. Ska skära upp dom och dela upp i mindre påsar för att frysa in så klarar vi oss en tag framöver. Perfekt till grillen i sommar.
 
Sen har jag även fyllt på med lite härlig parmesan..
 
Jag har varit en människa som inte ätit eko ägg förut men seriöst, vilken skillnad. Går aldrig tillbaka. Så goda ägg ♥.
 
Sen vart det påfyllning av vin till barskåpet bland annat  mitt favorit vin från Amarone samt ett mycket gott franskt vin... Jag ska visa er dom någon dag så kanske ni vill testa dom. Jag har testat alla utom ett som är ett rosebubbel. Och dom röda är mycket goda ♥.
 
Sen har vi fått in Paolos nya glass på jobbet så köpte med sån hem i Fredags. Smakade dom bara lite snabbt igår kväll. Var inte alls sugen men ändå lite nyfiken hur dom var både i konsistens samt smak och den med hasselnöt är absolut min favorit av dessa två och skulle nog äta den tillsammans med färska jordgubbar. Försökte få Kevin att smaka men han var inte alls sugen men tror att även han kommer gilla den med hasselnöt, han som gillar nutella. Vem gilllar inte det? Har skrivit lite mer om glassarna i min matblogg Yummifood.se.  Skulle vilja ha Paolos Nutella hemma också för den är utan palmolja men enda stället jag vet har den är stora Coop i Borlänge så den har inte inhandlats ...än! Har tagit lite snaps med lilla kameran under veckan så återkommer med ett sånt inlägg inom kort. Puss & Kram
 
 
amarone - egentidmedsonen - matärlivet - paolosgelato
1
Hemma Hos Felicia

alltså dina bilder, de är sååå fina!

Svar: Men tusen tack vad fint sagt av dig 💗
SWEETKAY