Tar med barnen på en resa

God Morgon på er, idag ska jag ta med barnen och åka bort över helgen. Kameran och datorn följer med så jag ska försöka att blogga men umgås står högst upp på listan.. Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen lär jag packa, ner till affären och handla lite. Jag tänkte göra i ordning varsin baguette som vi kan äta i bilen (som jag för övrigt städade ur igår kväll, gissa om skönt) på vägen ner sen har jag även fåtten beställning till bolaget som jag måste hämta ut. Beställt massa nya IPA som jag inte testat..
 
Ja, sen har jag inte packat än heller HA HA.. Men jag ska inte ha med så mycket ändå så det går fort. Det blir en riktigt myshelg kan jag lova och sen på Söndag när vi åker hem ska vi hämta upp 2 st nya familjemedlemmar som jag och Björn överraskade barnen med. Kommer nog bli toppen det här.. Förresten, tulpanerna på bilderna. Underbara eller hur!? Direkt från trädgården ♥.
 
Har suttit hela morgonen och uppdaterat min matblogg med massa god mat som jag och Björn njöt av ute i trädgården för cirka 2 veckor sedan. Finns även lite tips & trix där samt recept på mitt focaccia bröd. Vill du läsa det inlägget kan du göra det → här. Dags att sätta fart. Stor kram
 
mitthem - mittlivpålandet - skönahem - trädgården
2
Sarah

Så roligt att åka bort över helgen :)

Svar: Ja men det behöver man emellanåt :)
SWEETKAY

Anonym

Hej

Hoppas att ni får en trevligt helg tillsammans :-)
Vad roligt med nya familjemedlemmar.

Svar: Tusen tack :D. Jaaa det ska bli roligt ;)
SWEETKAY