Sol, snö och jäkligt god sesamknäcke med brie

Igår var det verkligen jordens konstigaste väder, det här är från kvällen när solen fick ner och jag fick bara lov att skynda mig att fota det. Så fint när solen sträcker sig in genom fönstret och JA jag blir återigen påmind om att putsa rutorna. Jag tog ner gardinerna för typ 1 månad sen och tvättade dom men sen har bara massa annat kommit i vägen.. Eller så har jag förträngt det helt enkelt ha ha.
 
Så här såg det kanske 30 minuter innan den första bilden. Så här var det hela tiden och det slutade inte där utan det var även hagel ett tag. Fattar nada.. Fler som hade så här konstigt väder igår? Idag lyser så klart solen men det visste jag att den skulle göra för det gör den ALLTID när jag ska jobba Lördag...
 
Frukosten bestod av några bitar sesamknäcke och helt otroligt men jag har snart tryckt i mig hela plåten jag gjorde tidigare i veckan ha ha... Men det är så sjukt gott! Ja, jag drack även kaffe och ett glas juice som jag gjorde i juicecentrifugen av apelsin och honungsmelon. Men jag startade dagen med ett stort glas sellerijuice. Så det var mest vätska och nötter/frön till frukost Börjar kanske förvandlas till en fågel.
 
Lyxade till det med lite brie på morgonkvisten också, det är ju trots allt Lördag :).
 
Ikaffe Soya med kardemumma, ett måste!
 
Den där lilla kannan bredvid tallriken köpte jag på loppis för ett tag sen, älskar den. Passar till så mycket olika saker.. Nu var det dock otroligt länge sen jag var på loppis.
 
 Jag är besatt av rucola, äter det absolut varje dag på nått sätt och är så glad att jag har det ute i trädgården. Får njuta av köpt än så länge. När jag var yngre gillade jag inte ens rucola..
 
Dags att byta ut mysbrallorna och dom otroligt slitna men sjukt sköna tofflorna, som jag jämt går runt i hemma... Till lite mer folkvänliga kläder. Jobbet kallar 11:00 och det är tjejernas dag i butiken. Hoppas ni får en riktigt fin Lördag och kan njuta av solens strålar lite. Förresten, mattan på bilden... Den har min farmor vävt. Hon vävde jämt mattor hemma när hon var lite yngre och har massor med mattor hemma så jag har snattat några.. Så mattan har en större betydelse ♥ än en "vanlig" matta .
dalarna - gagnef - mitthem - mitthempålandet - skönahem - solnedgång