Morgonstund har kaffe i mun

Asså dom sista dagarna (veckan) så har jag varit så förbaskat trött & seg,jag har varit lite finnig i ansiktet och det är inte så vanligt för mig. Igår så var jag öm i gommen som om jag skulle ha bränt mig och imorse vaknade jag med en blåsa på tungan. Jag sover då som en stock på nätterna men har problem med att jag snarkar också så jag kanske inte får den sömnen min kropp behöver. Har dock fått remiss till sömnlaboratorium i Avesta men det är 12 månaders väntetid...
 
Kaffe verkar inte hjälpa så mycket heller för att bli pigg men har har hållt på mycket med både trädgård, jobb och renvering av härbrä på slutet så sakerna har bara avlöst varandra. Borde egentligen ligga på soffan och pilla naveln men har inte ro för det när det finns så mycket saker som måste göras. Nej det finns inga måsten, det lrde jag mig när jag fick min utmattning.. Men det finns så klart i bakhuvudet allt som ligger på en och faktiskt så får jag mer energi av att göra saker än att bara ligga och glo. Det blir man juu bara ännu tröttare av.
 
Vill du veta vad jag har i min kaffe så kan du läsa det i min matblogg → här
 
Jaha då var tvättmaskinen klar då så det är dags att ta tag i den och sen fräscha till sig lite. Minns inte ens sist jag gjorde ansiktsmask och dyligt. Jag har verkligen lagt mig själv på hyllan en stund nu.. Skulle behöva färga mina bryn & fransar så kanske det är lite egentid för mig nu efter tvätten? För ni vet väl hur viktig den är, jag fortsätter att tjata om den för det behöver vi alla ♥.
egentid - kaffestund - morgonstund - trötthet