Rörande morgon

Hej på er, usch vilken jäkla start på denna dag. Jag skulle blogga frukosten på min matbloggg Yummifood.se och loggade in där, såg att det var några uppdateringar på tillägg så jag uppdaterade dom och sen skulle jag blogga och bilderna vart i skitdåligt kvalité. Så strulet började där med att försöka få till vad som blivit tokig. Sen råkade jag tydligen radera både min profilbild samt bio och nu får jag ett psykbryt snart. Det här är anledningen till att jag knappt öppnar datorn  längre, är så jävla less på strul. Kan man inte bara få lägga in sina bilder, skriva sin text och klicka på publicera utan ett enda strul? Fan vill bara stänga ner ALLT! Ja så frukostbilderna och min frustration får gå ut över er istället, sorrym en fy fan vad less jag är.
 
Grejen är den att min matblogg ligger på eget webhotell samt så använder jag wordpress och tycker inte det gjort annat än att strula på slutet. Så vad använder ni? Jag funderar starkt på att byta till nån annan hemsida där jag slipper allt strul och med fina mallar i designen.. Enkelt ska det vara annars tappar jag all lust.
 
Så jäkla less & jag har till och med brutit ut i gråt 5 ggr säkert, drama på hög nivå liksom.
 
Hur som helst, Björn´s frukost fick bli en äggröra för vi hade sjukt mycket äggvita som var över från bakning/majonnäs sen addade vi hela 2 ägg också, samt vispgrädde, nymald svartpeppar, salt och riven parmesan...Jag kan absolut inte äta så mycket ägg då kraschar min mage ihop totalt.
 
Nej man kanske ska föra tillbaka allt sitt material hit till blogg.se där jag startade min blogg från början och som jag faktiskt har kvar kom jag precis. Hmm.. måste kolla upp det. Hoppas ni har en fin Söndag i alla fall. Min plan var att baka bullar men det här tog ju upp allt min tid hittills... Hinner än! Kram & Hej
 
frukost - hata strul - spunk - söndag