Vlogg & Datekväll!

Gud vad vackertt det är ute nu och jag hoppas prästkragarna håller sig till Midsommar nu så vi får njuta av dom till sitt rätta jag.Visst är det väl vackert överallt nu när naturen blommar som bara sjutton!?
 
Dagens roliga 1: Jag har börjat VLOGGA på YOUTUBE! Wooho, inte en dag försent... Har velat köra igång sen i vintras men har väntat på att kunna köpa kameran jag ville använda för att allt ska bli så enkelt för mig som möjligt och när skattepengarna trillade in på kontot så köpte jag kameran samma dag och började vloigga direkt. Jag kommer att ladda upp vloggar på Youtube varje Fredag förutom nästa vecka då det blir på Torsdag eftersom det är Midsommar på Fredag och jag tror inte att någon har lust att kolla tuben då?
 
Min plan är för det första att ladda upp 1 gång i veckan tills mina redigeringsskills blir så pass bra att jag vågar lova ut 2 vloggar i veckan... Vill du kolla dagens vlogg kan du göra det → HÄR och glöm för guds skull inte att lämna en tumme upp samt prenumerera och aktivera notifikationsknappen så du vet när det kommer upp ett nytt klipp och inte missar något.
 
Dagens roliga 2: Jag och Björn ska på DATE ikväll! Asså, det händer inte ofta kan jag lova.. Jag önskar att vi gick ut och åt oftare för är det något jag älskar så är det att kunna gå ut och njuta av en bit god mat och bara njuta av atmosfären... Det blir så klart oftast att jag lagar maten här hemma eftersom det är mitt intresse men ibland vill jag också bara kunna sitta och njuta.. Så ikväll blir det middag ut och sen bio på det, nya Godzilla. Verkar sjukt spännande. Kommer så klart vlogga lite från kvällen också....men inte allt för lite egentid vill vi väl ha också;). Kommer bli så MYS ♥.
 
Sen blir det jobb på ICA resten av helgen och det ska bli kanonfint väder imorgon. Har jag inte sagt det förut, att det jämt brukar vara fint väder när jag jobbar helg?? Jag tror det... Slår aldrig fel.. MEN jag får njuta av solen idag så jag ska inte klaga, det kommer nog så många fler fina dagar i sommar.
 
dalarna - datekväll - mitthem - vlogg - youtube
1
Molkan

Vloggen var SÅ mysig! Huset och gården såg precis ut som jag föreställt mig (och fått små fragment av på Insta). Ser så fram emot fler vloggar :)

Jag har sedan i februari planerat en babyshower för min svägerska och i morgon är det dags. Jag har bakat muffins och allt som kunnat gå fel har gått fel, men jag har ändå fått ihop två sorters. I morgon ska jag göra supergoda wraps med rökt lax och halloumi 😍

En kompis till min sambo kommer och hälsar på i morgon också. Sen lär jag vara helt slut, haha!

Hoppas du får en supermysig helg!
Kram

Svar: Men WOW vad fin du är <3. Tusen tack!! Jag själv vart nöjd med min första och desto mer man pillar i programmet desto säkrare blir man så att man man kan lägga upp fler i veckan :).
Ha ha låter som att du har haft fullt upp men det kommer bli sååå kanon tror jag . Jag ska ju dock som sagt sitta i kassan hela helgen så blir inte så mycket mer än så :)

Ha en superfin helg du med och hoppas din svägerska uppskattar dagen.
KRAM

SWEETKAY