Fotbollsmatch, VLOGG och Konfirmation

Shit vad tiden flyger fram, dagarna går så jäkla fort och varje dag när jag vaknar så tänker jag: - IDAG ska jag blogga och sen kommer det 1 mijon grejer emellan. FAN! Jag får typ sätta en tidpunkt varje dag tror jag för att få det här att funka.. Blir tokig och ledsen på samma gång.
 
Dagen startade i alla fall med frukost för oss och sen vidare till Kevin´s fotbollsmatch som slutade 4-4. Nu snart ska jag skjutsa honom till en närliggande by för att träffa upp några kompisar vid en badplats.
 
Han växer så fort min lilla pojke!!
 
Färskpressad juice varje dag, okej nästan varje dag i alla fall och det är såååååå gott.
 
Ikväll ska vi på Julia´s konfirmation i kyrkan sen blir det hem och baka lite pizza. Men nu är det någon som vill ha skjuts till baplatsen här så jag måste verkligen sluta annars stryper han mig ha ha. Stor kram på er och förresten, har ÄNTLIGEN köpt mig en vlogg kamera och spelat in min första vlogg så det kommer på Youtube så fort jag sätter mig ner och redigerar den. Har redan rensat min dator och letat på ett redigeringsprogram jag hade på min externa hårddisk så det går framåt. Vloggarna kommer finnas under Sweetkay på Youtube så det är bara söka på det namnet så hittar du mig, in och följ nu;) Stor kram och ha en superfin Lördag.
 
konfirmation - vlogg - youtube
1
Petra Olsson

som vanligt alltid fina bilder,så mysigt med konfirmation,kramar