Nerbäddad och nöjd mage

Inte så ofta jag och Björn har frukost tillsammans, helst inte ensamma utan barn men det hade vi imorse och jag gjorde lite matigare frukost för jag kände att jag behövde det. Jag har haft så sjukt ont i ena mitt öra i 2 dagar nu så har sofit otroligt dåligt inatt och igår när jag jobbade fick jag knapra alvedon hela dagen, likaså inatt och idag. Få se om det ger med sig eller om jag får lov att ringa VC imorgon... Det är inte direkt långt inne i örat utan mer ytligt och värker som fan och sen är jag svälld utanpå örat så lite ämlig kan jag väl få vara idag..
 
Det sjuka är att jag hade typ likadant för 1 månad sen och då hade jag ont kanske 2 dagar sen försvann det och nu är det tillbaka igen, fan vet jag vad det är frågan om. Börjar känna av halsen lite grann med :/. Kevin ligger nere i Uppsala hos sin pappa superförkyld också med hosta, tror han hade feber igår också så nått är det som snurrar i våran familj just nu. Men det sjuka är att jag är ALDRIG förkykyld etc, har inte bara riktigt sjuk på förkylningsfronten på flera år, ni vet så med feber etc. Har väl så fullt upp med min fibro så kroppen har inte tid med andra sjukdomar ha ha. Eller så sköter jag om kroppen på rätt sätt ♥.
 
Idag blir det att hänga i soffan, nerbäddad under mitt täcke och med min favoritkudde. Frågade under veckan på storys inne på instagram efter tips på dokumentärer/serier/filmer från mina följare och fick massor med tips som jag ska kolla igenom idag. Jag sammanställde listan och la ut den under mina highlights "Tips från er" för den som kolla igenom listan, kanske du också hittar några schyssta tips för lata dagar på soffan. Direktlänk till min instagram → sweetkay78.  Vad ska ni hitta på idag? Stor kram på er
 
comfortfood - dokumentärtips - filmtips - serietips - söndag