Mitt stora intresse för sjuka sinnen

Redan Fredag igen och vi blir utan barn, över helgen i alla fall. Kevin är tillbaka på Söndag och Julia nästa Fredag. Jag jobbar imorgon men är faktiskt ledig på Söndag... Just nu känner jag bara för att kolla på film och mysa med Björn ikväll, känner mig sjukt sliten idag. Vaknade vid 02:00 inatt, var upp på toa och sen när jag lagt mig igen fick jag så sjukt ont i magen och mådde typ dåligt. Sen att Björn låg och flåsa med sin andedräkt på mig gjorde inte saken bättre, tänkte att jag skulle byta sängen mot soffan på nedre våningen men tydligen somnade jag till slut...
 
Frågade faktiskt Björn redan igår kväll vad vi ska äta ikväll när vi är ensamma, man behöver liksom inte tänka så mycket för oftast när vi är allihopa så är det alltid någon som inte gillar nått. Jag snackade lite löst om torskrygg vi har i frysen men på ett sätt vill jag spara den tills imorgon kväll men tänk er en riktigt god fisk & skaldjursgryta med saffran och en bit bröd till kvällen då, mums! Dock är ju itne Björn så förtjust i skaldjur men räkor är helt okej... Då hade det iofs varit gott med ett glas vitt vin eller rose till och det finns bara prosecco, det har jag inte alls lust att öppna idag eftersom jag ska jobba imorgon för då känns det som att man måste dricka upp hela flaskan idag. Då sparar jag hellre den tills imorgon, alla dessa jobbiga beslut man ska ta hela tiden he he.
 
Har även lite cravings på panerad rödspätta toppad med en mumsig räkröra, citron & avokado...Jag försöker äta mer sallad just nu och mindre kolhydrater. Vet inte varför men känner bara att min kropp mår bättre av det. Tar desto mer sallad till maten än potatis, ris, pasta etc. Vad ska ni äta ikväll?
 
Nu ska jag ta och försöka leta på dokumentären "Surviving R.Kelly", jag älskar dokumentärer, kriminalserier, filmer som är baserade på faktiska händelser etc. Människor är ju för sjutton helt sjuka i huvudet men ändå tycker jag det är så intressant att se på det. Jag tror det är lite för att jag kan relatera så ofta till sorg och glädje, gråter ofta till andras glädje och sorg, min medkänsla är så sjukt stor oavsett om det är till människor i min närhet eller en person på tv. Gråter ofta när jag kollar på alla dessa dokumentärer också, blir så ledsen över allt som folk har fått genomlida. Men alla denna ondska och sjuka sinnen, jag kan inte förstå eller relatera över huvudtaget, jag blir bara chockad och helt förvirrad hur människor kan göra så mycket sjuka saker i världen som när dom skadar andra människor. Det är för mig helt ofattbart och det måste finnas någon grund till allt dom gör, jag tror jag försöker analysera och vill hitta vad som gjort dessa sinnen så förtvistade. Jag vill bara vrida tillbaka klockan till när alla dom människorna var små och ge dom en stor kram, för något i deras uppväxt måste blivit fel, eller!? Någon som sett dokumentären som handlar om R.Kelly? 
 
Den handlar om hans anklagelser för sexuella övergrepp.  Dokumentären vägleds av ett 50-tal intervjuer med producenter, musiker och vittnesmål från R Kellys påstådda offer. För drygt två år sedan anklagade flera unga kvinnor R Kelly för att han hållit dem fångna under sektliknande förhållande för att kunna ha sex med dem när han ville. Artisten har även tidigare åtalats för barnpornografibrott efter att han påstods ha spelat in en sexvideo på sig själv tillsammans med en 14-årig flicka 2002. Han friades sex år senare. Nån sanning i allt måste det väl finnas, varför ska en person få så mycket anklagelser som det inte finns någon sorts sanning i?
 
Titta bara på allt runt Bill Cosby, och den personen tittade jag jämt på när jag var liten och han medverkade i serien " The Huxtable". Och detta är personer som ska vara ett föredöme? Då tänkte man att det var en härlig familjeserie och när allt kom fram med hans sexuella anklagelser (som han även är dömd för) så tänker man: Hur i hela friden kunde denna person få en roll i en familjeserie? Man tror så klart inget ont om personer som finns i såna serier... Men "ondskan" har inget speciellt utseende, bara ett vidrigt sinne. Det är ju lika med Martin Timell, som även han funnits i ett familjeprogram, som sedan vart den stora snackisen under förra höstens metoo-kampanj. Sjukt vilken värld vi lever i...
 
Fler som gillar dokumentärer? Och vad skulle du tipsa mig om att se på för dokumentär, film etc?
SurvivingR.Kelly - dokumentär
1
Em

Tycker också om dokumentärer baserade på verkliga händelser. Fast ibland vill man bara tänka att "det är bara på film, påhittat" :)
Cleveland abduction är en sån... Men tyvärr ej påhittad då det har hänt på riktigt.

Handlar om: "Den unga mamman Michelle blir kidnappad av Ariel Castro en ensam ungkarl, där hon får leva under förnedrande förhållanden i nästan 11 år.
Han var en ytlig bekant som uppfattades som trevlig då han erbjöd Michelle skjuts den där dagen 2002. Men Ariel Castro var allt annat än hjälpsam."

Vidrigt. Ont i hjärtat och psykiskt. Men sevärd :) Tips!

Svar: Tusen tack för tipset, ska absolut kolla in den dokumentären! Kommer gråta sönder säkert .
SWEETKAY