Makeover - Min lilla plats ♥

Om det är något som jag har saknat så är det min kontorsplats som jag hade gjort iordning i mitt förra hem, innan jag och Björn flyttade ihop. Jag har även känt att det är en stor del till varför jag inte tycker det är kul att blogga heller för jag har inte "min egna" lilla plats där jag kan sitta och koppla bort allt ifrån samt så käns det inte alls lika inspirerande att sitta vid köksbordet eller i soffan och blogga. Jag behöver mina egna grejer, bilder etc som inspirerar mig, min musik som jag kan spela och försvinna iväg i för en stund.. Jag behöver min egna värld helt enkelt och för några dagar sen så slog det mig att jag kanske kunde göra iordning en plats i sovrummet där jag hade andra saker innan och som bara stod där mest utan att användas så igår morse så gjorde jag det bara utan att tänka. Drog igång jordens projekt och jag är så glad att jag gjorde det. Tanken är så klart att mitt kontor kommer finnas ute i vårat nya sovrum sen när det är klart men tills dess så har jag nu denna plats som jag är så himla nöjd med ♥.
 
I denna korg under bordet har jag massor med gamla mat tidningar som jag bläddrar i emellanåt för att finna nya recept och inspiration. I den runda boxen ovanpå så finnas det massor med hår accesseoarer.
 
Jag hade den här lyktan ståendes på golvet som jag brukar tända levande ljus i men jag slängde ner en ljusslinga istället och vips så hade jag en supermysig lampa på bordet.
 
Papperskorg är ett måste och som jag nu ser att den måste tömmas ha ha, sen bakom den har jag min skrivare samt så finnas det massa papper etci korgen  som hör till skrivaren. Perfekt att både kunna använda korgen som förvaring samt bord.
 
Lite produkter som ramlade in med posten igår som jag ska läsa på om samt skriva om. Jag vill gärna kunna samla mina grejer som kommer i pressutskick vid mitt skrivbord och beta av grejer än att det ligger på någon random place i huset.Då glömmer jag mest bort det också.
 
Färska snittblommor är ett måste för mig, jag ÄLSKAR det och något som inte finns så ofta av här hemma längre men det måste det blir förbättring på för jag det får mig i ett helt annat sinnesro. På sommaren är det lätt att plocka in blommor från trädgården men det blir lite svårare på vintern så att pigga upp sig själv med färska blommor är väl helt underbart. Björn "fick" köpa 2 feta buketter till mig (oss fast han bryr sig nog knappast om blommor) från jobbet förra veckan. Fler blomsterälskare?
 
Jag gjorde även om i hallen medans jag ändå gjorde om på övervåningen. Det är inte riktigt klart men gud vilken förbättring, mycket ljusare och känns fräscht. Men det kommer i en annat inlägg... Vad tycker ni? Jag älskar då min lilla plats och ser fram emot sprida massa kreativitet från den i framtiden. Björn visste ingenting om min makeover på övervåningen, jag skickade bara ett sms till honom på dagen igår att han inte skulle få en chock när han kom hem för jag jobbade när han kom hem. Kevin kom hem först efter skolan och han tyckte det var så himla bra för jag har gjort om där vid hans "spelhörna" också som är ute i hallen. Vet inte hur många gånger han kommenterade om hur bra det vart. Sen när jag kom hem från jobbet så var Julia först med att ge mig komplimanger över makeover, flera ggr påpekade hon det. Björn var väl inte lika entusiastisk som barnen ha ha men inte för han inte gillade det utan mest för han är en karl som inte direkt hoppar över glädje om jag inte hade gjort iordning en rum åt honom med airsoft grejer då 😂.. Men visst gillade han det. Man vet aldrig vad som händer när jag är i farten... ;)
diy - kontor - mitthem - officemode - skönahem